İçinde < Excel > bilgisi geçen 1505 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
12345678910...
 
Excel Programında Yeni Çalışma Kitabına Ribbon Menü Ekleme
Oifs 2007 ve üzeri versiyonlarda kullanılan ribbon menüler kullanıcılar tarafından çok beğenilmişti. Ancak bu menü yapısıma yeni eklemeler ya da çıkarmalar pek mümkün değildi. Aslında bu menü elemanları xml formatında text metinlerden ibarettir. Bu uygulamada açılan yeni dosyaya menü ekleme ve çıkarma işlemini gerçekleştireceğiz.
Kategorisi: Microsoft Excel 4 defa okundu
Tarih: 2.04.2024 08:04:52 Etiket: excel ribbon menu add delete 

Büyük Veri Teknolojileri
Bilginin yapı taşları; veri, enformasyon ve bilgidir. Veri, anlam bütünlük ilişkisi ham girişlerdir. Örneğin ad, soyadı, telefon ve adres bilgileri. Enformasyon, verinin anlamlandırılması işlemidir. Örneğin sınıfın matematik dersi not ortalaması. Bilgi, enformasyon hâline getirilmiş verinin analiz ve sentez edilmesi işlemidir. Örneğin “Türkiye millî futbol takımı Avrupa Şampiyonası’nda bir öncekine göre daha çok puan toplamıştır.” ifadesi gibi.
Kategorisi: Dijital Dönüşüm 6 defa okundu
Tarih: 2.10.2023 09:10:03 Etiket: btt büyük veri teknolojileri 

Spire Kütüphanesini Kullanarak Word ve Pdf Belgesi Oluşturan c# Form Uygulaması
Masaüstü uygulamalarında projeden elde edilen sonuçların Word, Excel ya da Pdf olarak kaydedilmesi gerekebilir. Bu uygulamada önceden hazırlanmış bir Template kullanılarak form sayfasındaki bilgiler word ve pdf olarak kaydedilecektir.
Kategorisi: c# Desktop 0 defa okundu
Tarih: 10.04.2023 12:04:17 Etiket: spire word excel c# form template 

Text Dosyasındaki Bilgileri Okuyan c# Console Uygulaması
Text dosyası nedir. Txt dosyası nasıl oluşturulur. Text dosyası nasıl açılır. Txt dosyası nasıl okunur. Text dosyasında kaç satır vardır.
Kategorisi: c# Desktop 0 defa okundu
Tarih: 8.06.2022 14:06:22 Etiket: Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar 

Tetris Oyununu c# Dilini Kullanarak Form Sayfasında Kodlama15
Form sayfasında ses dosyası nasıl çalıştırılır. Ses dosyaları projeye nasıl eklenir. Ses dosyası nasıl çalar. Play komutu ne iş yapar. Stop komutu ne iş yapar. Pause komutu ne iş yapar. Wav uzantılı dosya hangi amaç için kullanılır.
Kategorisi: c# Desktop 0 defa okundu
Tarih: 25.05.2022 18:05:15 Etiket: Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar 

Pdf Dosyalarını Word-Excel-Powerpoint Belgelerine ve Resim Dosyalarına Dönüştürme
Pdf dosyalarını ofis programları olan word, excel ya da powerpoint belgesine dönüştürmek isteyebilirsiniz. Ya da resim dosyası olarak kullanmak isteyebilirsiniz. Bu işlemleri gerçekleştirmek için bilgisayarınızda herhangi bir programı kurulu olmasına gerek yoktur. Web2 araçları bu işlemleri çok kolay bir şekilde gerçekleştirmektedir.
Kategorisi: İnternet 2 defa okundu
Tarih: 11.04.2022 13:04:54 Etiket: pdr word excel powerpoint image picture convert web2 

Bir Word Belgesinde Rastgele Paragraf Oluşturma İşlemi
Deneme amaçlı web sayfaları oluştururken rastgele üretilmiş belgelere ihtiyaç duyulur. Genellikle Lorem Ipsum sitesinden yardım alınmaktadır. Ben size elimizin altında yer alan bir kaynaktan bahsedeceğim. Neredeyse tüm bilgisayarlarda Word programı kuruludur. Bu program yardımıyla rastgele paragraflar oluşturabilirsiniz. Yeni bir word belgesi açınız. Sayfanın başına aşağıdaki kodu yazınız. İşte bu kadar.
Kategorisi: Web Programlama Araçları 17 defa okundu
Tarih: 12.04.2022 11:04:18 Etiket: word excel web2 lorem ipsum paragraf 

Veri Girişi Maskeleme (MaskedTextBox)
MaskedTextBox, belirlenen formatta veri girişinin yapılmasını sağlayan bir kontroldür. MaskedTextBox kontrolleri, form içinde kullanıcının gireceği verilerin doğrulanmasını sağlar. Örneğin, telefon numarası girişi yapılan bir alana uygun formatta veri girilmesi için MaskedTextBox kontrolü kullanılır.
Kategorisi: c# Desktop 33 defa okundu
Tarih: 25.03.2022 14:03:11 Etiket: Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar 

12345678910...