İçinde < Ftp > bilgisi geçen 30 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
1234
 
Sunucu İşletim Sistemi Dersi İkinci Dönem İkinci Yazılı Çalışma Soruları
Sunucu işletim sistemi dersi sınav soruları nelerdir. Sunucu işletim sistemi dersi açık uçlu sınav sorularnı nereden bulabilirim. Sunucu işletim sistemi dersi açık uçlu sınav sorularının cevapları nelerdir.
Kategorisi: Windows Server 2022 14 defa okundu
Tarih: 2.04.2024 14:04:40 Etiket: server 2022 file server mstsc 

Gruplara ve Kullanıcılara Göre Bulut Sistemi Oluşturan Windows 10 Uygulaması
Bilgisayarlar arası dosya transferleri için ftp server kullanılmaktadır. Server işlemlerini gerçekleştirmek için sunucu kurulmasına gerek yoktur. IIS kurulu bir sistemde dosya transferlerini gerçekleştirebilirsiniz. Biz burada paylaşılan bir klasöre farklı gruplarda yer alan kullanıcıların nasıl ulaşacağını ve işlemleri tanımlanan haklara göre nasıl yapacaklarını göstereceğiz. Bu maaklede şunları öğreneceğiz.
Kategorisi: Windows 10 3 defa okundu
Tarih: 16.03.2024 10:03:27 Etiket: iis ftp admin cloud 

Kullanıcılara Özel Bulut Sistemi Oluşturan Windows 10 Uygulaması
Bilgisayarlar arası dosya transferleri için ftp server kullanılmaktadır. Server işlemlerini gerçekleştirmek için sunucu kurulmasına gerek yoktur. IIS kurulu bir sistemde dosya transferlerini gerçekleştirebilirsiniz. Biz burada kullanıcı adına özel alanlar oluşturarak kullanıcının dosyaları gönderip almalarını sağlayacağız. Bu makalede şunları öğreneceğiz.
Kategorisi: Windows 10 4 defa okundu
Tarih: 16.03.2024 10:03:11 Etiket: iis ftp server cloud 

Web Tabanlı Uygulama Geliştirme Dersi Birinci Dönem Birinci Yazılı Çalışma Soruları
Web Tabanlı Uygulama Geliştirme Dersi Sınav Soruları, Web Tabanlı Uygulama Geliştirme Birinci Dönem Sınav Soruları, Web Tabanlı Uygulama Geliştirme Dersi Sınav Sorularını Nereden Bulabilirim
Kategorisi: Html 16 defa okundu
Tarih: 31.10.2023 13:10:17 Etiket: web tabanlı uygulama geliştirme sınav soruları 

Bilgisayarda Bulunan Resmi Sunucuya Ftp Kullanarak Kaydeden c# Form Uygulaması
Bilgisayarlarda bulunan belge, resim ya da videoların web ya da mobil uygulamalarda kullanılabilmesi için sunucuya yüklenmesi gerekir. Bu uygulamamızda ftp ile bilgisayarda bulunan resmi sunucuya aktarma işlemini gerçekleştireceğiz.
Kategorisi: c# Desktop 0 defa okundu
Tarih: 20.03.2023 16:03:12 Etiket: ftp upload download image 

Visual Studio 2022 Programında ClickOnce Kullanarak Setup Dosyası Oluşturma
Tüm platformlarda yazılan projelerin en önemli ayağını paketlenip yayınlanması oluşturur. Burada paketlenen projenin bilgisayara kurulmasının yanında yeni versiyonlarının olup olmadığı önem taşımaktadır. Güncelleme işlemleri programcının insiyatifine bırakılmıştır. İster güncelleme işlemini elle yapar isterse bu işlemi otomatik olarak gerçekleştirebilir. Her iki yönteminde kendine göre avantajları ve dezavantajları vardır. Biz burada Visual Studio ile birlikte sunulan ClickOnce yöntemini kullanarak projenin yeni versiyonlarını otomatik olarak test edip kurulmasını sağlayacağız.
Kategorisi: c# Desktop 0 defa okundu
Tarih: 19.03.2023 14:03:09 Etiket: clickonce setup  ftp 

Core ve MVC Yapılı Web Projelerini Çalıştırmak İçin Windows 10 İşletim Sistemine IIS Kurulumu
Visual Studio 2022 ile web projeleri geliştirirken birden fazla seçenek kullanabilirsiniz. Standart .Net Framework web projelerinin yanında Core ya da Core MVC web projeleri oluşturabilirsiniz. Hazırladığınız web projelerinin yerel makinede çalışabilmesi için IIS kurulumunun yapılması gerekir. Intranet ortamında web projelerinin çalıştırılması için IIS kurulu olmalıdır. Windows işletim sisteminde IIS varsayılan olarak kurulu olarak gelmez. Kurulumun kullanıcı tarafından gerçekleştirilmesi gerekir.
Kategorisi: Windows 10 1 defa okundu
Tarih: 6.10.2022 15:10:02 Etiket: iis intranet core core mvc host inetmgr 

Visual Studio 2019 Programında c# İle Hazırlanan Web Projesini Local Sunucuda Yayınlama
Hazırlanan web projeleri yayınlanmadığı sürece hiç bir işe yaramaz. Yayınlama işlemini ister localde ister public olarak gerçekleştirebilirsiniz. Sadece kurum içeriisnde bir web projesi yaptınız. Sadece kurum elemanlarının kullanmasını istiyorsanız, projenizi local sunucuda yayınlamanız gerekir. Ya da public sunucuda olması gereken ayarları local sunucuda deneyerek temel ayarların ve projenin çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirsiniz.
Kategorisi: c# Web 23 defa okundu
Tarih: 12.05.2021 11:05:51 Etiket: web programlama iis local public ftp vs2019 sunucu server 

1234