İçinde < e-ticaret > bilgisi geçen 23 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
123
 
Bilişim Teknolojilerinin Temelleri Dersi Birinci Dönem Birinci Yazılı Çalışma Soruları
Bilişim Teknolojilerinin Temelleri Dersi Sınav Soruları, Bilişim Teknolojilerinin Temelleri Birinci Dönem Sınav Soruları, Bilişim Teknolojilerinin Temelleri Dersi Sınav Sorularını Nereden Bulabilirim
Kategorisi: Dijital Dönüşüm 10 defa okundu
Tarih: 24.10.2023 11:10:30 Etiket: btt birinci sınav soruları 

Artırılmış Gerçeklik ve Sanallaştırma
Artırılmış gerçeklik; otomobil, tasarım, inşaat, e-ticaret, mimari, sağlık, kargo hizmetleri, eğitim, pazarlama alanlarında günden güne daha sıklıkla kullanılmaktadır.
Kategorisi: Dijital Dönüşüm 3 defa okundu
Tarih: 22.10.2023 12:10:03 Etiket: btt artırılmış gerçeklik 

Dijital Dönüşüm Kavramları
Dijital dönüşüm, teknolojinin değişmesi ve gelişmesi sonucu yapılan işlerin teknolojiyle uyumlu hâle getirilerek adaptasyonun sağlanmasıdır. Dijital dönüşüme adaptasyon bir tercih değil bir zorunluluk olmuştur. Değişemeyen şirketler veya kuruluşlar zarar görmektedir. Dijital dönüşümü başarıyla uygulamış kuruluşlara bir video kiralama firması örnek olarak verilebilir.
Kategorisi: Dijital Dönüşüm 1 defa okundu
Tarih: 2.10.2023 09:10:05 Etiket: btt dijital dönüşüm kavramları 

İnternet Erişim Güvenliği
İnternet, insan yaşamını birçok açıdan kolaylaştırmıştır ama dikkatsiz kullanıldığı takdirde önemli sorunlar yaşanabilmektedir. İnternette hangi web sitelerinin güvenli olduğu iyi bilinmelidir. Hassas bilgilerin paylaşımı güvenilir web sayfalarından yapılmalıdır. Tehlikeli olan ve güvenilir olmayan web sitelerine dikkat edilmeli, bilinirliği olmayan web siteleri ziyaret edilmemelidir. Başında “https://” olmayan siteler e-ticaret için güvenilir değildir.
Kategorisi: Bilişim Etiği 1 defa okundu
Tarih: 27.09.2023 11:09:22 Etiket: btt internet güvenliği bilişim etiği 

Parola Güvenliği Prensipleri
Basit parolalar verilere izinsiz erişim için açık kapı görevi görmektedir. Kullanılan parolaların tekrar eden ya da sıralı sayılardan oluşması hâlinde tespit edilmesi kolaydır. Günümüzde bankacılık, e-posta, sosyal medya, e-ticaretle ilgili sitelere üye olunurken parolanın sayı, harf ve işaretlerden oluşması istenmektedir. Kavramsal olarak farklı bir parola yapısı oluşturulduğunda bu parolanın çözülmesi daha zordur. Parola güvenliği için kullanıcılar aşağıdaki hususlara dikkat etmelidir:
Kategorisi: Bilişim Etiği 1 defa okundu
Tarih: 27.09.2023 11:09:41 Etiket: btt bilgisayar güvenliği bilişim 

Kredi Kartı Taksitlendirme İşlemini Yapan Android Java Uygulaması
Alış verişlerde müşterilerin en çok istediği özellik taksit ve taksit sayısının çokluğudur. Bu uygulamamızda girilen fiyatın belirtilen taksitlere ayrılması işlemini göreceğiz.
Kategorisi: Android 4 defa okundu
Tarih: 20.04.2023 15:04:50 Etiket: android e-ticaret kasa 

Input Html Etiketinin Pattern Özelliği
Pattern özelliği kullanıcının değişik kısıtlar altında değer girmesini sağlar. Bir bakıma mask işlemi için kullanılır. Aşağıda bunlarla ilgili örnekler görülmektedir.
Kategorisi: Html 3 defa okundu
Tarih: 16.06.2021 15:06:24 Etiket: c# web programlama kredi kartı sanal pos kredi kartı ile ödeme e-ticaret 

İlk Üç Karakteri Harf Daha Sonraki Karakterler Sayı Olan Metin Girişini Jquery İle Kodlayınız
Metin kutularına girilen değerleri kontrol ederek kullanıcının hatalı işlem yapmasını engellemiş olursunuz. Bu uygulamamızda ilk 3 karakteri harf daha sonraki karakterleri sayı olan bir giriş yapmak istiyoruz.
Kategorisi: c# Web 1 defa okundu
Tarih: 24.03.2022 08:03:13 Etiket: c# web programlama kredi kartı sanal pos kredi kartı ile ödeme e-ticaret 

123