İçinde < veri depolama > bilgisi geçen 5 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
 
DataTable Verisinin JSON Dizisine Dönüştürmenin Yollarını Gösteren c# Asp.Net Uygulaması
JavaScript Nesne Gösterimi (JSON), hafif bir veri değişim biçimidir. İnsanlar için okuması ve yazması, makinelerin ayrıştırması ve oluşturması kolaydır. JSON, tamamen dilden bağımsız olan ancak C, C++, C#, Java, JavaScript, Perl, Python vb. dahil olmak üzere C dil ailesinin programcılarının aşina olduğu kuralları kullanan bir metin biçimidir. Bu özellikler, JSON'u ideal bir veri değişim dili yapar.
Kategorisi: c# Web 3 defa okundu
Tarih: 2.05.2023 09:05:03 Etiket: datatable json convert 

Dikdörtgenin çevresini hesaplayan programa ait problemin analizi işlemleri
Geometriye ait bu sorunun çözümü için gerekli işlemleri kabataslak yazılması ve düzenlenmesi gerekir.
Kategorisi: Problemin Analizi 0 defa okundu
Tarih: 29.06.2021 10:06:29 Etiket: kodlama robotik kodlama yazılım veri depolama programlama algoritma 

Karenin çevresini hesaplayan programa ait problemin analizi işlemleri
Geometriye ait bu sorunun çözümü için gerekli işlemleri kabataslak yazılması ve düzenlenmesi gerekir.
Kategorisi: Problemin Analizi 0 defa okundu
Tarih: 29.06.2021 10:06:36 Etiket: kodlama robotik kodlama yazılım veri depolama programlama algoritma 

Olay Önleme ve Algılama Araçları
Güvenlik Bilgileri ve Olay Yönetimi (SIEM) sistemi, ağ üzerindeki güvenlik cihazlarından güvenlik uyarılarını, günlükleri ve diğer gerçek zamanlı ve geçmiş verileri toplayan ve analiz eden bir yazılımdır.
Kategorisi: Siber Güvenlik 0 defa okundu
Tarih: 20.09.2020 09:09:15 Etiket: Python Django Flutter Dart Xamarin Cross Software JQuery BootStrap Mantık Doğruluk Tablosu TYT AYT Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar 

c# Kullanarak Veri Depolamak için Windows Kayıt Defterini Okuma ve Yazma İşlemi
Windows Kayıt Defteri, birçok sistem ve uygulama ayarını depolamak için hiyerarşik bir veritabanıdır. Kayıt Defterinden önce, bu ayarları saklamak için genellikle metin dosyaları biçimindeki .ini dosyaları kullanılmıştır. Ancak, bu dosyalar modern bir uygulamanın tüm gereksinimlerini karşılayamadı. Özellikle çok kullanıcılı senaryolarda .ini dosyaları neredeyse işe yaramazdı.
Kategorisi: c# Desktop 1 defa okundu
Tarih: 21.06.2020 14:06:47 Etiket: Python Django Flutter Dart Xamarin Cross Software JQuery BootStrap Mantık Doğruluk Tablosu TYT AYT Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar