İçinde < eklentiler > bilgisi geçen 26 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
1234
 
Problem Çözme Süreci
Sabah okula gitmek için bindiğiniz otobüsün arıza yapması, teslim tarihi gelmiş olan ödevinizi evde unutmanız veya siz evde değilken gelen kargo görevlisinin sizi evde bulamamış olması bir problem midir? Sizin için bunlar birer problemse nasıl çözülebilir?
Kategorisi: Yazılım 6 defa okundu
Tarih: 20.06.2022 15:06:48 Etiket: problem problemi tanıma problemi çözüm yolları 

Google Çeviri Aracını Chrome Tarayıcısına Kurma
Google arama motorunun en çok kullanılan özelliklerinden biri de google çeviri aracıdır. Bu aracı kullanarak web sayfasını istediğiniz dile çevirebilirsiniz. Bizim önerimiz web sayfalarını orjinal dilinde takip etmenizdir. Zira çeviri aracının bazı çevirmeleri yanlış olabilir.
Kategorisi: İnternet 3 defa okundu
Tarih: 11.04.2022 12:04:36 Etiket: chrome web mağazası eklentiler reklamlar adguard temalar ayarlar 

Chrome Tarayıcı Programında Temaları Kullanarak Arkaplanı Değiştirme
Kullanıcılar en fazla kullandığı web tarayıcısı hi kuşkusuz chrome programıdır. Bu programı ilk açtığınızda beyaz zemin üzerine google logusu olan bir arama kutusu ekrana gelir. En sade şekliyle program çalıştırılmaktadır. Temalar kullanarak bu arkaplanı istediğiniz şekilde dizayn edebilirsiniz.
Kategorisi: İnternet 2 defa okundu
Tarih: 11.04.2022 11:04:09 Etiket: chrome web mağazası eklentiler reklamlar adguard temalar ayarlar 

Chrome Tarayıcı Programında Reklamları AdGuard Eklentisiyle Engelleme
Web sayfalarında kullanıcıları en fazla rahatsız eden özelliklerden biri de web sayfasının değişik yerlerinde gelişigüzel gösterilen reklamlardır. Reklamların web sayfasından kaldırılması için AdGuard eklentisini chrome tarayıcısına kurabilirsiniz.
Kategorisi: İnternet 4 defa okundu
Tarih: 11.04.2022 11:04:02 Etiket: chrome web mağazası eklentiler reklamlar adguard temalar ayarlar 

Devre Simülasyonu Çeşitleri
Devre simülasyonu oluşturabileceğiniz pek çok platform ve uygulama olmakla birlikte bu bölümde en çok kullanılan sümülasyon programlarından Proteus, Tinkercad ve Fritzing ortamlarının tanıtımı yapılacaktır.
Kategorisi: TinkerCAD 21 defa okundu
Tarih: 10.09.2021 09:09:32 Etiket: tinkercad devre simulasyonu kodlama arduino temel elektronik elektriksel terimler voltaj akım kısa devre sensörler Mikrodenetleyici mikroişlemci 

Terrain Nedir? Ne İşe Yarar?
Oyunlarda kullanılan dağ, tepe, nehir, ağaç, çiçek, böcek gibi birçok yardımcı elemanların tanımlanması ve sahnede kullanılması için terrain nesnesinden yararlanılır. Projenizin 3 boyutlu olarak tanımlanamsı gerekir.
Kategorisi: Unity 3 defa okundu
Tarih: 25.03.2021 19:03:00 Etiket: unity oyun c# animasyon 

En İyi Güvenlik Uygulamaları
Birçok ulusal ve profesyonel kuruluş en iyi güvenlik uygulamaları listelerini (Security Best Practices) yayınladı. Bazı en iyi güvenlik uygulamalarının listesi aşağıdadır:
Kategorisi: Siber Güvenlik 0 defa okundu
Tarih: 20.09.2020 09:09:29 Etiket: Python Django Flutter Dart Xamarin Cross Software JQuery BootStrap Mantık Doğruluk Tablosu TYT AYT Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar 

Dart Programlama Dili Hakkında Temel Bilgiler
Dart, ilk kez Google tarafından geliştirilen ve daha sonraları Ecma tarafından standart haline getirilen açık kaynaklı bir programlama dilidir. Google desteklediği Flutter SDK sayesinde Dart dilini kullanarak artık hem iOS hem de Android uygulamalar geliştirebiliyorsunuz. Mobil uygulamaların dışında Dart programlama diliyle birlikte : web, sunucu ve IoT cihazlar için uygulamalar geliştirebilirsiniz.
Kategorisi: Android 2 defa okundu
Tarih: 27.11.2019 12:11:43 Etiket: Flutter Dart Xamarin Cross Software JQuery BootStrap Mantık Doğruluk Tablosu TYT AYT Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar 

1234