İçinde < oturum açma > bilgisi geçen 3 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
 
Google Açık Olan Oturumları Uzaktan Kapatma
Günümüzde en çok kullandığımız arama motoru google ve bu firmaya ait olan gmail hesaplarıdır. Haliyle birçok cihazda gmail hesabı açık olabilir. Açık olan hesapları nasıl kapatabiliriz. Kullanılmayan oturumları nasıl görebiliriz. Hangi cihazlarda oturum açtığımızı nasıl görebilirz. Bizim haberimiz olmadan oturum açılıp açılmadığını nasıl görebiliriz. İşte bu ve bunun gibi birçok sorunun cevabı aşağıdadır.
Kategorisi: İşletim Sistemleri 4 defa okundu
Tarih: 30.04.2022 11:04:18 Etiket: google gmail oturum açma oturumu kapatma cihazlar oturumu yönetme google açık olan oturumları kapatma gmail açık olan oturumları kapatma 

Server 2008 İşletim Sisteminde Otomatik Oturum Açma
Sistem yöneticileri Server makine üzerinde güncelleme yaptıklarında, yeni bir sürücü eklediklerinde ya da çıkardıklarında, elektriklerin kesildiğinde veya herhangi bir sebeple bilgisayar kapatıldığında tekrar açılması gerekir. Sistem yöneticisi kullanıcı adı, şifre ve domain seçimi yapmak yerine oturumu otomatik olarak açmak isteyebilir. Server 2008 ortamında oturumu otomatik olarak açabilmek için aşağıdaki ayarları yapmanız gerekir.
Kategorisi: Windows 2008 Server 8 defa okundu
Tarih: 5.01.2019 01:01:45 Etiket: Yenilikçi Eğitim Eğitim Portalı Web Programlama İş Güvenliği İşçi Sağlığı Asgari Ücret Ne Kadar Oyun İndir Camtasia İndir Server 2008 Görev Yöneticisi Gruop Policy Grup Yöneticisi 

Windows 7 İşletim Sisteminde Otomatik Oturum Açma
Kullanıcılar oturum açma ekranında beklemeyip, direkt olarak windowsun açılmasını isteyebilirler. Ya da birden fazla kullanıcı tanımlı bir bilgisayarda, belirtilen kullanıcı hesabı ile otomatik olarak windowsun açılmasını isteyebilir. Eğer bilgisayarınızda bir kullanıcı var ve girişte parola tanımlı değilse, işletim sistemi zaten otomatik açılacaktır.
Kategorisi: Windows 7 2 defa okundu
Tarih: 16.04.2018 23:04:14 Etiket: netplwiz control userpasswords2 Yenilikçi Eğitim Uzaktan Eğitim Kelime Bulmaca