İçinde < inetmgr > bilgisi geçen 8 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
 
Gruplara ve Kullanıcılara Göre Bulut Sistemi Oluşturan Windows 10 Uygulaması
Bilgisayarlar arası dosya transferleri için ftp server kullanılmaktadır. Server işlemlerini gerçekleştirmek için sunucu kurulmasına gerek yoktur. IIS kurulu bir sistemde dosya transferlerini gerçekleştirebilirsiniz. Biz burada paylaşılan bir klasöre farklı gruplarda yer alan kullanıcıların nasıl ulaşacağını ve işlemleri tanımlanan haklara göre nasıl yapacaklarını göstereceğiz. Bu maaklede şunları öğreneceğiz.
Kategorisi: Windows 10 4 defa okundu
Tarih: 16.03.2024 10:03:27 Etiket: iis ftp admin cloud 

Kullanıcılara Özel Bulut Sistemi Oluşturan Windows 10 Uygulaması
Bilgisayarlar arası dosya transferleri için ftp server kullanılmaktadır. Server işlemlerini gerçekleştirmek için sunucu kurulmasına gerek yoktur. IIS kurulu bir sistemde dosya transferlerini gerçekleştirebilirsiniz. Biz burada kullanıcı adına özel alanlar oluşturarak kullanıcının dosyaları gönderip almalarını sağlayacağız. Bu makalede şunları öğreneceğiz.
Kategorisi: Windows 10 4 defa okundu
Tarih: 16.03.2024 10:03:11 Etiket: iis ftp server cloud 

Sunucu İşletim Sistemi Dersi İkinci Dönem Birinci Yazılı Çalışma Soruları
Sunucu İşletim Sistemi sınav soruları nelerdir. Sunucu İşletim Sistemi açık uçlu yazılı sınav soruları nelerdir. Sunucu işletim sisteme sınav sorularını bereden bulabilirim.
Kategorisi: Windows Server 2022 4 defa okundu
Tarih: 16.02.2024 15:02:59 Etiket: server 2022 active directory iis web server 

Web Tabanlı Uygulama Geliştirme Dersi Birinci Dönem Birinci Yazılı Çalışma Soruları
Web Tabanlı Uygulama Geliştirme Dersi Sınav Soruları, Web Tabanlı Uygulama Geliştirme Birinci Dönem Sınav Soruları, Web Tabanlı Uygulama Geliştirme Dersi Sınav Sorularını Nereden Bulabilirim
Kategorisi: Html 16 defa okundu
Tarih: 31.10.2023 13:10:17 Etiket: web tabanlı uygulama geliştirme sınav soruları 

Core ve MVC Yapılı Web Projelerini Çalıştırmak İçin Windows 10 İşletim Sistemine IIS Kurulumu
Visual Studio 2022 ile web projeleri geliştirirken birden fazla seçenek kullanabilirsiniz. Standart .Net Framework web projelerinin yanında Core ya da Core MVC web projeleri oluşturabilirsiniz. Hazırladığınız web projelerinin yerel makinede çalışabilmesi için IIS kurulumunun yapılması gerekir. Intranet ortamında web projelerinin çalıştırılması için IIS kurulu olmalıdır. Windows işletim sisteminde IIS varsayılan olarak kurulu olarak gelmez. Kurulumun kullanıcı tarafından gerçekleştirilmesi gerekir.
Kategorisi: Windows 10 2 defa okundu
Tarih: 6.10.2022 15:10:02 Etiket: iis intranet core core mvc host inetmgr 

Hazırlanan Bir Web Projesini Intranet Olarak Yayınlama
Hazırlanan web projeleri ya localde intranet olarak yayınlanır, ya da genelde internet ortamında yayınlanır. Her iki durumda da web projesinin bir domain ve ip adresi bulunmaktadır. Web projesi internet olarak yayınlanacaksa domain ve ip adresleri size hazır halde gelir. Ancak intranet olarak yayınlacaksanız sunucuyu kurmadan tutun bütün web ayarlamalarını isizn yapmanız gerekir.
Kategorisi: c# Web 5 defa okundu
Tarih: 19.05.2021 12:05:20 Etiket: c# crud rest create update delete get put post sync async iis web api 

CRUD İşlemlerinde Projeyi Local Sunucuda Çalıştırırken Hataları Kontrol Etme
Visual Studio 2019 ile hazırlanan bir CRUD web api projesinin yayınlanmadan önce local sunucuda denenmesi gerekir. Public sunucuya atmadan önce gerekli hataların kontrol edilmesi gerekir. Öncelikle projeyi publish edelim. Publish klasörü içindeki dosyalar bizim işimize yarayacak. Bilgisayarımızda IIS sunucusunu kuralım. Ben Win10 64 Bit bir ortamda iis sunucusunu kurdum. Kurma işleminden sonra inetmgr diyerek sunucuyu açalım.
Kategorisi: c# Web 5 defa okundu
Tarih: 19.05.2021 12:05:01 Etiket: c# crud rest create update delete get put post sync async iis web api 

IIS Yönetim Paneline inetmgr Programı İle Ulaşma
IIS yönetim paneline ulaşmanım en kolay yolu, bu server paneli için kullanılan inetmgr program ismini kullanmaktır. Bu programın ismini Başlat/Ara çubuğuna yazdığınızda yönetim paneline ulaşmış olursunuz.
Kategorisi: Windows 7 0 defa okundu
Tarih: 21.09.2018 04:09:43 Etiket: Internet Information Servis inetmgr Yenilikçi Eğitim Uzaktan Eğitim Kelime Bulmaca Kelime Bulmaca Bankası