İçinde < Python > bilgisi geçen 2 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
 
Android Studio Programı Açılışta En Son Projeyi Açmasın Özelliğini Değiştirme
Android Studio programı çalıştırıldığında daha önce açılmış olan en son projeyi açar. Daha önce oluşturulan projelerin içinden ihityacımız olanı açmak istediğimizde projeye ulaşmamız zaman alacaktır. Açılışta hiçbir projenin açılmasını istemiyorsak aşağıdaki ayarı yapmamız gerekir.
Kategorisi: Android 2 defa okundu
Tarih: 16.10.2022 18:10:53 Etiket: android studio startup project file settings 

Using İfadesi
Tüm sınıfların bir isim uzayı içerisinde yer almasının sağladığı kolaylıklardan, bir önceki konuda söz edilmişti. Nesne tabanlı programlama yazılımı ortamının etkin bir şekilde kullandığı yazılım geliştirme paketi .NET Platformu içinde her bir sınıf, bir ad alanı içinde yer alır. Örneğin, Console sınıfı System ad alanı içerisinde yer alır. Bu, sınıfın tam adının aslında System.Console olması demektir.
Kategorisi: c# Desktop 0 defa okundu
Tarih: 2.10.2021 15:10:42 Etiket: How to programmatically add controls to Windows forms at run time by using Visual C# Python Linq Django Flutter Dart Xamarin Cross Software JQuery BootStrap Mantık Doğruluk Tablosu TYT AYT Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar