İçinde < fontsize > bilgisi geçen 7 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
 
Android Studio Programında Varsayılan Olarak Yazı Fontu Nasıl Değiştirilir
How to Change Default Font in Android Studio. Android Studio Programında Varsayılan Olarak Yazı Fontu Nasıl Değiştirilir. Yazı fontunu nasıl büyütebilirim. Editör ortamında kodların font büyüklüğünü nasıl değiştirebilirim.
Kategorisi: Android 2 defa okundu
Tarih: 17.03.2023 15:03:24 Etiket: android studio fontsize editor 

c# Dilini Kullanarak Form Sayfasında Puzzle Oyunu Yapımı2
Bir önceki makalemizde form sayfasının görüntüsünü gerçekleştirmiştik. Bir bakıma oyunumuza ait form planını yapmış olduk. Bu makalede ise oluşturulan plan içinde gerekli olan nesneleri ekleyip özelliklerini belirleyeceğiz. Hatırlarsanız oyun ekranımız 5 parçaya bölünmüştü. Bu parçaların içinde yer alacak nesneleri eklemeye başlayalım.
Kategorisi: c# Desktop 0 defa okundu
Tarih: 28.12.2022 13:12:29 Etiket: c# form desktop puzzle game puzzle game code oyun kodlama kodlama robotik kodlama 

MatPlotLib Kütüphanesiyle Alt Plan Grafik Çizimi
Alt plan grafiklerinde birden fazla grafik tek bir figür/çerçeve üzerinde bulunur.
Kategorisi: Python 1 defa okundu
Tarih: 29.05.2021 14:05:02 Etiket: MatPlotLib Kütüphanesiyle Saçılım Grafik Çizimi 

Unity Programında Oyunlar İçin Login(Giriş) Sistemine Ait Tasarım İşlemleri
Bu yazı dizimizde unity programında kodlayacağınız tüm oyunlar için kullanabileceğiniz bir login sistemini anlatmak istiyorum. Burada login sistemine ait tasarım kısmını anlayacağız. Tasarım kısmına ait resimlerin, nesnelerin ve sahnelerin hazırlanmasını yapmaya çalışacağız.
Kategorisi: Unity 10 defa okundu
Tarih: 9.05.2021 11:05:56 Etiket: unity login c# 3d sqlserver connect image sprites username password 

İlk Flutter Uygulamasında Widget Mantığını Anlama
İlk Flutter uygulamasını açtığınızda karşınıza çıkan ekranda kodların ağaç yapısıyla içiçe sıralandığını görürsünüz. Ben bunu şoförün kendisine verilen ücretlerin üstünü vermesine benzetiyorum. Şu 50 liranın üstü, şu 20 liranın üstü, şu 10 liranın üstü diyerek müşterilerin verdiği paranın üstünü hata yapmadan vermesi widget mantığına en güzel örnektir.
Kategorisi: Flutter 0 defa okundu
Tarih: 24.04.2020 20:04:26 Etiket: How to programmatically add controls to Windows forms at run time by using Visual C# Python Linq Django Flutter Dart Xamarin Cross Software JQuery BootStrap Mantık Doğruluk Tablosu TYT AYT Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar 

Jquery Script Dilinde Animasyonlar (Effects)
JQuery, içerisinde birçok işlemin çok kolay bir şekilde yapılması nedeniyle bir hazine. Bu hazinenin bir parçası da, kütüphaneye gömülü olarak gelen ve web sayfalarında sıkça kullanma ihtiyacı duyduğumuz animasyonlardır. Bu makalemizde aşağıdaki fonksiyonların kullanımı ile ilgili bilgileri örnekleriyle bulabilirsiniz.
Kategorisi: Jquery 1 defa okundu
Tarih: 26.02.2019 13:02:46 Etiket: Yenilikçi Eğitim Eğitim Portalı Web Programlama Veri Tabanı Microsoft Access Sql Server Mobil Programlama Android Camtasia İndir Oyun İndir Kodlama Kodlama Nedir Robotik Kodlama 

Javascript Script Dili İle Editör Yapımı
Neredeyse tüm web sayfalarının olmazsa olmazı olan kullanıcıların rahatça yazı yazabildikleri editör ortamı, javascript dili ile kolayca yapılabilmektedir. Bu uygulamamızda editörümüze ait font seçimi, büyüklük ayarları, yazının kalın, italik, altı çizili olması özellikleri olacaktır.
Kategorisi: Javascript 0 defa okundu
Tarih: 25.05.2019 12:05:19 Etiket: Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar