İçinde < Fireworks > bilgisi geçen 40 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
12345
 
5 Farklı Geometrik Şekli Doğru Yerlere Sürükleyip Bırakan Uygulamayı JQuery Dilinde Kodlayınız
Bu uygulamamızda elimizde bulunan 5 farklı geometrik şekli belirtilen kutularda doğru yerlere yerleştirmeye çalışacağız. Öncelikle elimizde şekillere ait fotoğrafların olması gerekir. Ya da elinizde bulunan herhangi bir grafik animasyon editörü yardımıyla bu şekilleri oluşturabilirsiniz. Ben FireWorks programını kullanacağım. Şekil olarak üçgen, kare, dikdörtgen, paralelkenar ve daire oluşturacağım.
Kategorisi: Jquery 0 defa okundu
Tarih: 21.05.2019 17:05:24 Etiket: Yenilikçi Eğitim Eğitim Portalı Web Programlama Veri Tabanı Microsoft Access Sql Server Mobil Programlama Android Camtasia İndir Oyun İndir Kodlama Kodlama Nedir Robotik Kodlama TYT AYT Matematik Soruları TYT Sınav Soruları 

FireWorks Programında Animasyon Oluşturma
Animasyonlu GIF oluştururken görüntü işleme yazılımı durumları kullanır. Durumlar ekrana sıra ile getirilerek hareketlendirme sağlanır. Durumlar panelinde görüntülenen durumlar oluşturarak animasyonlar hazırlayabilirsiniz. Burada, durumları yeniden adlandırabilir, düzenleyebilir, animasyon zamanlamasını elle ayarlayabilir ve nesneleri bir durumdan başka bir kareye taşıyabilirsiniz.
Kategorisi: FireWorks 0 defa okundu
Tarih: 4.12.2018 04:12:28 Etiket: Yenilikçi Eğitim Eğitim Portalı Web Programlama Grafik animasyon 

FireWorks Programında Slayt Gösterisi İle Resimlerin Dışa Aktarılması
Görüntü işleme yazılımı, web sayfanızda fotoğraf albümü oluşturmanıza imkân sağlayan slayt gösterisi özelliğine sahiptir. Bu işlem için herhangi bir çalışma oluşturmanıza gerek yoktur. Sadece slayt gösterisinde kullanacağınız resimleri ve klasörleri düzenlemeniz yeterli olacaktır. Resimlerinizi slayt gösteri olarak dışa aktarmak için,
Kategorisi: FireWorks 0 defa okundu
Tarih: 4.12.2018 04:12:46 Etiket: Yenilikçi Eğitim Eğitim Portalı Web Programlama Grafik Animasyon 

FireWorks Programında Çalışmaları HTML Olarak Dışa Aktarma
Görüntü işleme yazılımı ile yapmış olduğunuz tasarımı HTML düzeninde dışarı aktarabilirsiniz. Bu durumda Görüntü işleme yazılımı dilimlediğiniz resimleri ayrı resimler olarak kaydedecek, gerekli javaScript kodlarını ekleyecek ve sayfalarınızı bir arada tutacak tablo yapısını oluşturacaktır. Sayfalarınızı HTML olarak dışa aktarmak için,
Kategorisi: FireWorks 0 defa okundu
Tarih: 4.12.2018 03:12:35 Etiket: Yenilikçi Eğitim Eğitim Portalı Web Programlama Grafik Animasyon 

FireWorks Programında Resmi Tarayıcıda Önizleme
Görüntü işleme yazılımı tarayıcı üzerinde çalışmalarınızın nasıl görüneceğini önceden incelemenize imkân sağlar. Tarayıcıda önizleme yapmak için, “Dosya / Tarayıcıda Önizleme / iexplore.exe içinde önizleme (F12)” komutunu seçin.
Kategorisi: FireWorks 0 defa okundu
Tarih: 4.12.2018 03:12:41 Etiket: Yenilikçi Eğitim Eğitim Portalı Web Programlama Grafik Animasyon 

FireWorks Programında JPEG Resimlerini Gönderme
Web sayfalarında en çok kullanılan resim formatı özelliğine sahip olan JPEG formatını kullanarak dışa aktara işlemi yapmak için, En İyileştir panelinden Dışa aktar dosya formatını JPEG olarak seçiniz.
Kategorisi: FireWorks 0 defa okundu
Tarih: 4.12.2018 03:12:45 Etiket: Yenilikçi Eğitim Eğitim Portalı Web Programlama Grafik Animasyon 

FireWorks Programında Önizleme Düğmesi
Görüntü işleme yazılımı çalışmalarınızı dışa aktarmadan önce önizleme ile çalışmanızın durumunu görebilmenize imkân sağlar. Farklı ayarları görmek için çalışmanız iki veya dört önizleme alanına bölünebilir. Aynı zamanda her önizleme için yaklaşık yükleme sürelerini ve dosya boyutunu görüntüler.
Kategorisi: FireWorks 0 defa okundu
Tarih: 4.12.2018 03:12:16 Etiket: Yenilikçi Eğitim Eğitim Portalı Web Programlama Grafik Animasyon 

FireWorks Programında Resmin Dosya Türünü Seçme
Doğru resim türünü seçmek optimizasyon süreci için çok önemlidir. WEB grafikleri için popüler dosya türleri GIF ve JPEG’dir. GIF resimleri genellikle iki renkli ve düz renkli resimler için kullanılır. GIF resimleri saydam alanlar içerebilir ve animasyon dosyaları için kullanılabilir. GIF resimlerinin dezavantajı bunların 256 renkle kısıtlanmış olmasıdır. JPEG dosya türü genellikle fotoğraf türündeki resimler ve çok renkli resimler için kullanılır.
Kategorisi: FireWorks 0 defa okundu
Tarih: 4.12.2018 03:12:15 Etiket: Yenilikçi Eğitim Eğitim Portalı Web Programlama Grafik Animasyon 

12345