İçinde < ipv6 > bilgisi geçen 9 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
12
 
Sunucu İşletim Sistemi Dersi Birinci Dönem İkinci Yazılı Çalışma Soruları
Sunucu İşletim Sistemi çalışma soruları nelerdir. Sunucu İşletim Sistemi açık uçlu çalışma sorularını nereden bulabilirim. Sunucu İşletim Sistemi yazılı sınav soruları hazır mı?
Kategorisi: Windows Server 2022 0 defa okundu
Tarih: 21.12.2023 10:12:25 Etiket: sunucu işletim sistemi server 2022 dns dhcp 

Tetris Oyununu Javascript Dilini Kullanarak Web Sayfasında Kodlama1
Oyunlar web sayfalarının vaz geçilmezi haline geldi. Tetris, Kolon, Yılan ve Boru oyunları gibi çalışma prensipleri birbirine benzeyen oyunları web ortamında yapmak gayet kolaydır. Bu oyunları yapmak için elimizde herhangi bir web editörünün olması gerekir. Ben en popüler olan Microsoft Visual Studio 2019 programını kullanıyorum. Şimdi Tetris oyununu yapmaya başlayalım. Uygulamayı aşama aşama anlatmaya çalışacağız.
Kategorisi: Javascript 9 defa okundu
Tarih: 30.04.2022 12:04:44 Etiket: web tasarımı ve programlama uygulamalar web javascript ToolBox Properties Nesneler Tetris Köstebek Yılan Boru 

BootStrap Tema ve JQuery Dilini Kullanarak Web Sayfasında Köstebek Oyunu Yapma
Oyunlar web sayfalarının vaz geçilmezi haline geldi. Tetris, Kolon, Yılan ve Boru oyunları gibi çalışma prensipleri birbirine benzeyen oyunları web ortamında yapmak gayet kolaydır. Bu oyunları yapmak için elimizde herhangi bir web editörünün olması gerekir. Ben en popüler olan Microsoft Visual Studio 2019 programını kullanıyorum. Şimdi Tetris oyununu yapmaya başlayalım. Uygulamayı aşama aşama anlatmaya çalışacağız.
Kategorisi: Jquery 3 defa okundu
Tarih: 19.11.2021 10:11:58 Etiket: web tasarımı ve programlama uygulamalar web javascript ToolBox Properties Nesneler Tetris Köstebek Yılan Boru 

BootStrap Tema ve c# Dilini Kullanarak Sunucu Web Sayfasında Köstebek Oyunu Yapma
Günümüzde web uygulamaları oyun oynamak için kullanılan bir platform olarak kullanılmaktadır. Bu uygulamamızda köstebek oyunu yapmaya çalışacağız. Oyunda en yüksek skoru cookie olarak saklayıp bu rekoru geçen kişiyi en yüksek skor sahibi olarak atayacağız. Timer kullanımıyla zamanı kontrol edeceğiz.
Kategorisi: c# Web 1 defa okundu
Tarih: 19.11.2021 11:11:18 Etiket: web tasarımı ve programlama uygulamalar web javascript ToolBox Properties Nesneler 

1 Dakika İçinde Rastgele Verilen Çarpma İşlemini Cevaplayan ve Sonucu Görüntüleyen Web Sayfasını Javascript Diliyle Kodlama
Matematik dersinin en temel konularından biri olan çarpım tablosunu web sayfası aracılığıyla gerçekleştirmeye çalışacağız. Belirtilen süre zarfında rastgele verilen sayıların çarpımına ait cevapları yazmayı ve bu cevapların doğruluklarını kontrol etmeyi düşünüyoruz. Bu uygulamada öğreneceğimiz işlemleri şöyle sıralayabiliriz.
Kategorisi: Javascript 3 defa okundu
Tarih: 28.10.2021 13:10:03 Etiket: web tasarımı ve programlama uygulamalar web javascript ToolBox Properties Nesneler 

Unity Programında Local Ip Adresini ve Bilgisayar Adını, Modelini Bulma
Kullanıcıların hangi bilgisayardan oyuna bağlandığını öğrenmek isteyebilirsiniz. Bunun en önemli sebebi güvenlik olacaktır. Projenize boş bir nesne ekleyiniz. IpAddressCall isminde bir class oluşturunuz. Bu dosyanın içine aşağıdaki kodları yazınız.
Kategorisi: Unity 5 defa okundu
Tarih: 5.05.2021 17:05:36 Etiket: unity ip address ipv4 ipv6 animasyon oyun c# 

Local IP Adresini ve Bilgisayar Adını Bulan Vb.Net Uygulaması
Bilgisayarın dış dünyada kendini tanıtması için bilgisayar adı ve ip adresleri kullanılmaktadır. Tabii mac adresini de unutmamak lazım. Bu uygulamamızda Dns kütüphanesini kullanarak bilgisayar adını ve ipv6 adresini bulmaya çalışacağız.
Kategorisi: Vb.NET Desktop 0 defa okundu
Tarih: 12.06.2020 16:06:47 Etiket: sPython Django Flutter Dart Xamarin Cross Software JQuery BootStrap Mantık Doğruluk Tablosu TYT AYT Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar 

VLC Media Player Programı
Program en popüler ses ve video formatlarını MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, MP3, ve OGG, hatta DVD ve VCD'leri bile hiçbir sorun çıkarmadan oynatabilme özelliğine sahiptir. Ayrıca IPv4 veya IPv6 ağlarında yayın sunucusu olarak da kullanmanıza olanak sağlayan mükemmel bir yayın aracı. İçerisinde birçok gelişmiş özellik bulunan, altyazı desteğini oldukça anlaşılabilir ve kolay bir şekilde veren, film izlerken hiçbir sorun ile karşılaşmayacağınız, birçok codec paketi ile tam uyumlu çalışabilen bir medya oynatıcısı karşınızda.
Kategorisi: Yazılım 2 defa okundu
Tarih: 1.05.2019 18:05:11 Etiket: Yenilikçi Eğitim Eğitim Portalı Web Programlama Veri Tabanı Microsoft Access Sql Server Mobil Programlama Android Camtasia İndir Oyun İndir Kodlama Kodlama Nedir Robotik Kodlama 

12