İçinde < kimlik > bilgisi geçen 55 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
1234567
 
Gruplara ve Kullanıcılara Göre Bulut Sistemi Oluşturan Windows 10 Uygulaması
Bilgisayarlar arası dosya transferleri için ftp server kullanılmaktadır. Server işlemlerini gerçekleştirmek için sunucu kurulmasına gerek yoktur. IIS kurulu bir sistemde dosya transferlerini gerçekleştirebilirsiniz. Biz burada paylaşılan bir klasöre farklı gruplarda yer alan kullanıcıların nasıl ulaşacağını ve işlemleri tanımlanan haklara göre nasıl yapacaklarını göstereceğiz. Bu maaklede şunları öğreneceğiz.
Kategorisi: Windows 10 3 defa okundu
Tarih: 16.03.2024 10:03:27 Etiket: iis ftp admin cloud 

Siber Güvenlik Sistemleri
Siber güvenlik, ağları ve bilgisayar sistemlerini siber saldırılara karşı korumak için alınması gereken bir dizi önlemleri ifade eder. Dijital saldırılar izinsiz erişilmeyecek konumdaki özel ve hassas bilgilere ulaşmayı, verileri değiştirmeyi ve ortadan kaldırmayı amaçlar.
Kategorisi: Dijital Dönüşüm 4 defa okundu
Tarih: 1.11.2023 12:11:08 Etiket: btt siber güvenlik 

AnyDesk Programıyla Cep Telefonu Görüntüsünü Bilgisayara Aktarma
TeamViewer benzeri bir uzaktan kontrol uygulaması olan AnyDesk ile bilgisayarınıza telefon veya tabletinizden bağlanabilir, bilgisayar üzerinde uzaktan kontrol sağlayabilirsiniz. Ofis çalışanları veya seyahat eden kişiler için ideal bir uygulama olan AnyDesk, hızlı bağlantı ve güvenli tasarımıyla her ay milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor.
Kategorisi: Android 2 defa okundu
Tarih: 16.03.2023 14:03:52 Etiket: anydesk remote desktop android windows linux mac 

Asp.Net Core Nedir
Microsoft tarafından geliştirilen ve platformdan bağımsız olarak geliştirilip host edilebilen açık kaynak bir geliştirme ortamıdır. Cross platform ortamı sunar. Sadece Windows işletin sistemi altında değil, farklı işletim sistemlerinde de proje geliştirme imkanı sunmaktadır. Core yapısıyla ilgili şunları söyleyebiliriz.
Kategorisi: c# Desktop 1 defa okundu
Tarih: 2.10.2022 16:10:58 Etiket: visual studio core mvc new project web form 

Mobil Uygulama ile Kâğıtları PDF Dosyasına Dönüştürme
Cep telefonları ile çekilen resim ve belgeleri pdf olarak dönüştürebilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirmek için Adobe Scan ismli ücretsiz uygulamayı indirebilirsiniz. Bu uygulama ile belgelerinizi, resimlerinizi, kimlik belgesini ve daha birçok dökümanı pdf olarak kullanabilirsiniz. Bir bakıma cep telefonunuzu tarayıcı gibi kullanabilirsiniz.
Kategorisi: İnternet 1 defa okundu
Tarih: 11.04.2022 14:04:07 Etiket: pdf mobil adobe scan belge video resim kimlik 

Nesne Tabanlı Programlamaya Giriş
NTP, yazılımların boyutları ve karmaşıklığı arttığı için bazı yazılım gereksinimlerini karşılamak amacıyla doğmuştur. NTP, yazılan kodların bakımını ve aynı yazılım üzerinde birden fazla yazılımcının çalışmasını kolaylaştırmaktadır. Günümüzde geniş çaplı yazılım projelerinde yaygın olarak NTP kullanılmaktadır. NTP, genel olarak kullanılan fonksiyonel veya yapısal programlama tekniğine yeni bir bakış açısı getirmiştir. Günümüzde iyi bir yazılımcı olmak isteyen herkes NTP mantığını ve prensiplerini detaylı bir şekilde öğrenmelidir. Ayrıca bilinmesi gerekir ki şu an dünyada kullanılan neredeyse tüm programlama dilleri NTP’yi desteklemektedir
Kategorisi: c# Desktop 6 defa okundu
Tarih: 5.11.2021 08:11:36 Etiket: nesne tabanlı programlama uygulamalar form c# ToolBox Properties Nesneler 

Security Playbook
Teknoloji sürekli değişiyor. Yani siber saldırılar da evrimleşiyor. Yeni güvenlik açıkları ve saldırı yöntemleri sürekli olarak keşfedilir. Güvenlik ihlallerinden kaynaklanan itibar ve mali etki nedeniyle güvenlik önemli bir iş kaygısı haline geliyor. Saldırılar kritik ağları ve hassas verileri hedefliyor. Kuruluşların bir güvenlik ihlaline hazırlanma, bunlarla başa çıkma ve bu ihlallerden kurtulma planları olmalıdır.
Kategorisi: Siber Güvenlik 3 defa okundu
Tarih: 20.09.2020 09:09:32 Etiket: Python Django Flutter Dart Xamarin Cross Software JQuery BootStrap Mantık Doğruluk Tablosu TYT AYT Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar 

En İyi Güvenlik Uygulamaları
Birçok ulusal ve profesyonel kuruluş en iyi güvenlik uygulamaları listelerini (Security Best Practices) yayınladı. Bazı en iyi güvenlik uygulamalarının listesi aşağıdadır:
Kategorisi: Siber Güvenlik 0 defa okundu
Tarih: 20.09.2020 09:09:29 Etiket: Python Django Flutter Dart Xamarin Cross Software JQuery BootStrap Mantık Doğruluk Tablosu TYT AYT Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar 

1234567