İçinde < indir > bilgisi geçen 266 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
12345678910...
 
Core Mvc Projesinde Otomobil Satışı Yapan Web Projesini Tasarlama1
Web projeleri admin ve kullanıcı paneli olarak en az iki yapıdan oluşur. Yönetici admin paneli aracılığıyla bilgileri düzenler. Kullanıcı düzenlenen bu bilgileri kendi ekranında görür. Bu uygulamamızda tasarım kısmıyla birlikte otomobil satış ilanı bilgilerini sqlite veri tabanı admin panel tarafında işlemeye çalışacağız. Vakit kaybetmeden projeyi yapmaya başlayalım.
Kategorisi: c# Web 11 defa okundu
Tarih: 27.03.2024 10:03:37 Etiket: core mvc sqlite design bootstrap jquery 

Gruplara ve Kullanıcılara Göre Bulut Sistemi Oluşturan Windows 10 Uygulaması
Bilgisayarlar arası dosya transferleri için ftp server kullanılmaktadır. Server işlemlerini gerçekleştirmek için sunucu kurulmasına gerek yoktur. IIS kurulu bir sistemde dosya transferlerini gerçekleştirebilirsiniz. Biz burada paylaşılan bir klasöre farklı gruplarda yer alan kullanıcıların nasıl ulaşacağını ve işlemleri tanımlanan haklara göre nasıl yapacaklarını göstereceğiz. Bu maaklede şunları öğreneceğiz.
Kategorisi: Windows 10 3 defa okundu
Tarih: 16.03.2024 10:03:27 Etiket: iis ftp admin cloud 

Core Mvc Uygulamasında Sanal Data Kullanarak Personel Bilgilerini İşleyen Web Projesi Oluşturma1
Web projeleri admin ve kullanıcı paneli olarak en az iki yapıdan oluşur. Yönetici admin paneli aracılığıyla bilgileri düzenler. Kullanıcı düzenlenen bu bilgileri kendi ekranında görür. Bu uygulamamızda tasarım kısmıyla birlikte sanal veri yani geçici veri kullanarak personel bilgilerini admin panel tarafında işlemeye çalışacağız. Vakit kaybetmeden projeyi yapmaya başlayalım.
Kategorisi: c# Web 13 defa okundu
Tarih: 27.03.2024 10:03:18 Etiket: core mvc admin panel personel sanal data 

Kullanıcılara Özel Bulut Sistemi Oluşturan Windows 10 Uygulaması
Bilgisayarlar arası dosya transferleri için ftp server kullanılmaktadır. Server işlemlerini gerçekleştirmek için sunucu kurulmasına gerek yoktur. IIS kurulu bir sistemde dosya transferlerini gerçekleştirebilirsiniz. Biz burada kullanıcı adına özel alanlar oluşturarak kullanıcının dosyaları gönderip almalarını sağlayacağız. Bu makalede şunları öğreneceğiz.
Kategorisi: Windows 10 4 defa okundu
Tarih: 16.03.2024 10:03:11 Etiket: iis ftp server cloud 

Core Mvc Projesinde Resmin Sağ Alttan Başlayıp Sol Altta Biten Animasyonu Jquery Dilinde Kodlayınız
Web sayfalarında kullanıcıların isteklerine göre animasyonlar oluşturabilirsiniz. Core Mvc projelerinde animasyonları ister terminal tabanlı isterse sunucu tabanlı olarak tasarlayabilirsiniz. Biz burada jquery kütüphanesi içinde yer alan animate() metodundan yararlanarak resmin sağ alttan başlayarak sol altta biten basit bir animasyon yapacağız.
Kategorisi: Jquery 6 defa okundu
Tarih: 3.03.2024 09:03:45 Etiket: core mvc jquery animate image 

Core Mvc Projesinde Resmin Sol Üstten Başlayıp Büyüyerek Ekranı Kapladığı Animasyonu Jquery Dilinde Kodlayınız
Web sayfalarında kullanıcıların isteklerine göre animasyonlar oluşturabilirsiniz. Core Mvc projelerinde animasyonları ister terminal tabanlı isterse sunucu tabanlı olarak tasarlayabilirsiniz. Biz burada jquery kütüphanesi içinde yer alan animate() metodundan yararlanarak basit bir animasyon yapacağız.
Kategorisi: Jquery 17 defa okundu
Tarih: 27.02.2024 13:02:36 Etiket: core mvc views jquery animate 

TinkerCad Platformunda 3 Boyutlu Dişli Çark Tasarımı
TinkerCAD platformunda 3 boyutlu şekil çizerken çizilen bir şeklin belirli açılar kullanarak çoğaltılmasını sağlayabilirsiniz. Bu uygulamada dişli çark işlemini gerçekleştireceğiz.
Kategorisi: TinkerCAD 21 defa okundu
Tarih: 24.12.2023 14:12:05 Etiket: tinkercad dişli çark 3d 

TinkerCad Platformunda 3 Boyutlu Piyon Tasarımı
TinkerCAD platformunda birden fazla çalışma düzlemi ekleyerek şekillerin birbirinden bağımsız bir şekilde sahneye eklenmesini sağlayabilirsiniz. Böylece farklı ortamlarda yer alan şekilleri tek bir çalışma ortanımda kullanabilir, üzerinde değişiklikler yapabilirsiniz. Bu uygulamada piyon tasarımını yapacağız.
Kategorisi: TinkerCAD 0 defa okundu
Tarih: 23.12.2023 14:12:20 Etiket: tinkercad piyon tasarımı satranç 

12345678910...