İçinde < youtube > bilgisi geçen 37 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
12345
 
Bilişim Teknolojilerinin Temelleri Dersi Birinci Dönem Birinci Yazılı Çalışma Soruları
Bilişim Teknolojilerinin Temelleri Dersi Sınav Soruları, Bilişim Teknolojilerinin Temelleri Birinci Dönem Sınav Soruları, Bilişim Teknolojilerinin Temelleri Dersi Sınav Sorularını Nereden Bulabilirim
Kategorisi: Dijital Dönüşüm 10 defa okundu
Tarih: 24.10.2023 11:10:30 Etiket: btt birinci sınav soruları 

Cimbomun Yer Aldığı 2023 Uefa Şampiyonlar Ligi A Grubundaki Takımları Table Etiketiyle Gösterimi
Bu sene Uefa Şampiyonlar liginde ülkemizi temsil eden 1 takımımız mevcuttur. Ayrıca konferans liginde de 2 takımımız vardır. Öncelikle takımlarımıza başarılar dileyelim. Bu web uygulamasında Galatasaray takımının A grubundaki puan durumunu table etiketiyle oluşturmaya çalışacağız.
Kategorisi: Html 31 defa okundu
Tarih: 15.10.2023 15:10:15 Etiket: html uefa table galatasaray 

Sosyal Medyaya Erişim Güvenliği
Sosyal medya, kişilerin internete bağlanan cihazları kullanarak birbirleriyle sanal bir etkileşim içinde oldukları sosyal ağlara denir. Türkiye’de sık kullanılan sosyal medya platformları; Youtube, Facebook, Instagram ve Twitter’dır. Sosyal medya, insanların eğlendiği bir yer olmakla birlikte siber zorbalığın da yaygın olduğu bir alandır. Ayrıca farklı niyetlerle kullanıcıları ağına çekmek isteyen kötü niyetli kişiler de az değildir. Sosyal medyada her zaman dikkatli bir şekilde iletişim kurup aşağıdaki kurallara uymak gerekmektedir:
Kategorisi: Bilişim Etiği 2 defa okundu
Tarih: 27.09.2023 11:09:13 Etiket: btt sosyal medya güvenliği facebook instagram 

c# Form Sayfalarında Youtube Videolarını Oynatma
Günümüzde en çok kullanılan video platformlarından biri de Youtube kanalıdır. Bu kanalda istediğiniz konuya ait videoları bulabilirsiniz. Bu uygulamamızda c# form sayfasında youtube videolarını oynatmaya çalşacağız.
Kategorisi: c# Desktop 1 defa okundu
Tarih: 27.01.2023 16:01:59 Etiket: c# form youtube video 

Visual Studio 2022 Programında Takımlarımızın Uefa Avrupa Ligi Maç Özetlerini Gösteren Web Sayfası Uygulaması
Ülkemizi bu sene Avrupa liginde 2, Konferans liginde 2 olmak üzere 4 takım temsil etmektedir. Daha önceki uygulamamızda Fenerbahçe takımının yer aldığı B grubunda oynanan maçlara göre puan durumları ve takımların bayraklarını listelemiştik. Bu uygulamada ise bayrağa tıkladığımızda o takımın ülkesine ait marşı çalıştıracağız. Takıma tıkladığımızda ise oyanan maçları listeleyip tıkladığımız maçın özetini göstereceğiz.
Kategorisi: Html 3 defa okundu
Tarih: 27.10.2022 15:10:58 Etiket: uefa avrupa ligi fenerbahçe div web page rennes aek grid 

c# Form Uygulamalarında SqLite Tablosunda Kayıt Güncelleme İşlemini Gerçekleştirme
Tablolarda kullanılan işlemlerden biri de kayıt güncelleme işlemidir. Bu işlemi gerçekleştirmek için UPDATE komutu kullanılır. Bu makalemizde uyeler tablosunda yer alan kayıtlardan seçili olanın alanlarını düzenleme işlemini anlatacağız. Kaydın güncellenebilmesi için öncelikle kaydın seçilmesi gerekir. Bu işlem için DataGridView nesnesinden yararlanacağız. Kaydın seçimiyle ilgili işlemleri kayıt silme bölümünde anlattığımız için burada aynı işlemleri bir daha anlatmayacağız.
Kategorisi: c# Desktop 1 defa okundu
Tarih: 22.04.2022 15:04:08 Etiket: youtube youtube sitesinden video nasıl indirilir download indir video ses mp3 tetris oyun web jquery web service reference matematik 

c# Form Uygulamalarında SqLite Tablosunda Kayıt Silme İşlemini Gerçekleştirme
Veri tabanında tablolara ait işlemlerden biri de kayıt silme işlemidir. Kayıt silme işlemi için DELETE komutu kullanılır. Biz burada Uyeler tablosunda seçilen bir kaydın nasıl silineceğini göstereceğiz. Kayıt silme işleminin gerçekleşmesi için kaydın tabloda olması ve seçilmesi gerekir. Aksi takdirde kayıt silme işlemini gerçekleştiremezsiniz.
Kategorisi: c# Desktop 0 defa okundu
Tarih: 22.04.2022 14:04:46 Etiket: youtube youtube sitesinden video nasıl indirilir download indir video ses mp3 tetris oyun web jquery web service reference matematik 

c# Form Uygulamalarında SqLite Tablosuna Kayıt Girişini Gerçekleştirme
SqLite programında tanımlanan tablolara kayıt işlemini gerçekleştirmek için INSERT komutu kullanılır. Daha önce hazırladığımız Uyeler tablosuna kayıt girişi işlemlerini burada anlatmaya çalışacağız. Bu arada tabloda bulunan kayıtları DataGridView nesnesinde listelemek istiyorum.
Kategorisi: c# Desktop 4 defa okundu
Tarih: 29.04.2022 14:04:14 Etiket: youtube youtube sitesinden video nasıl indirilir download indir video ses mp3 tetris oyun web jquery web service reference matematik 

12345