İçinde < html5 > bilgisi geçen 18 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
123
 
Derslerden Alınan Notları TempData Kullanarak Listeleyen Core Mvc Uygulaması
Tablolar web sayfalarının en önemli özelliklerindendir. Tabloları tasarlamak için css özelliklerini kullanabilirsiniz. Html5 etiketlerinin yeni gelen özellikleriyle tablo tasarımını rahatlıkla yapabilirsiniz. Bu uygulamamızda derslerin isimlerini, birinci ve ikinci yazılı notlarını listeleyeceğiz. Bu işlemleri Core Mvc teknolojisinde TempData kullanarak yapacağız.
Kategorisi: c# Web 13 defa okundu
Tarih: 25.02.2024 09:02:25 Etiket: core mvc controller bootstrap table view tempdata 

Ürünlere Ait Fiyatları ViewData Kullanarak Listeleyen Core Mvc Uygulaması
Tablolar web sayfalarının en önemli özelliklerindendir. Tabloları tasarlamak için css özelliklerini kullanabilirsiniz. Html5 etiketlerinin yeni gelen özellikleriyle tablo tasarımını rahatlıkla yapabilirsiniz. Bu uygulamamızda ürünlerin isimlerini ve alış-satış fiyatlarını listeleyeceğiz. Bu işlemleri Core Mvc teknolojisini kullanarak yapacağız.
Kategorisi: c# Web 8 defa okundu
Tarih: 22.02.2024 12:02:02 Etiket: core mvc controller bootstrap table view viewdata 

Okullarda Bulunan Öğrenci Sayılarını ViewBag Kullanarak Listeleyen Core Mvc Uygulaması
Tablolar web sayfalarının en önemli özelliklerindendir. Tabloları tasarlamak için css özelliklerini kullanabilirsiniz. Html5 etiketlerinin yeni gelen özellikleriyle tablo tasarımını rahatlıkla yapabilirsiniz. Bu uygulamamızda okulların isimlerini ve kız-erkek öğrenci sayılarını listeleyeceğiz. Bu işlemleri Core Mvc teknolojisini kullanarak yapacağız.
Kategorisi: c# Web 3 defa okundu
Tarih: 22.02.2024 12:02:42 Etiket: core mvc controller bootstrap table view viewbag 

Derslere Ait Başarı Durumunu Model Tasarlayarak Listeleyen Core Mvc Uygulaması
Tablolar web sayfalarının en önemli özelliklerindendir. Tabloları tasarlamak için css özelliklerini kullanabilirsiniz. Html5 etiketlerinin yeni gelen özellikleriyle tablo tasarımını rahatlıkla yapabilirsiniz. Bu uygulamamızda bir okulda okutulan 5 dersin adını, başarılı öğrenci sayısını, başarısız öğrenci sayısını listeleyeceğiz. Bu işlemleri Core Mvc teknolojisini kullanarak yapacağız.
Kategorisi: c# Web 1 defa okundu
Tarih: 27.02.2024 10:02:53 Etiket: core mvc controller bootstrap table view model binding 

Web Tabanlı Uygulama Geliştirme Dersi Birinci Dönem Birinci Yazılı Çalışma Soruları
Web Tabanlı Uygulama Geliştirme Dersi Sınav Soruları, Web Tabanlı Uygulama Geliştirme Birinci Dönem Sınav Soruları, Web Tabanlı Uygulama Geliştirme Dersi Sınav Sorularını Nereden Bulabilirim
Kategorisi: Html 16 defa okundu
Tarih: 31.10.2023 13:10:17 Etiket: web tabanlı uygulama geliştirme sınav soruları 

Form Bloğu İçinde Form ve Veri Giriş Özellikleri
HTML5, form oluştururken formun genelinde otomatik tamamlama yapılmasına ve veri giriş elemanı değerinin veri tipi uyumunun kontrol edilmesine olanak tanır.
Kategorisi: Html 4 defa okundu
Tarih: 11.10.2023 17:10:13 Etiket: html input form 

Cimbomun Yer Aldığı 2023 Uefa Şampiyonlar Ligi A Grubundaki Takımları Table Etiketiyle Gösterimi
Bu sene Uefa Şampiyonlar liginde ülkemizi temsil eden 1 takımımız mevcuttur. Ayrıca konferans liginde de 2 takımımız vardır. Öncelikle takımlarımıza başarılar dileyelim. Bu web uygulamasında Galatasaray takımının A grubundaki puan durumunu table etiketiyle oluşturmaya çalışacağız.
Kategorisi: Html 31 defa okundu
Tarih: 15.10.2023 15:10:15 Etiket: html uefa table galatasaray 

Euro 2024 Avrupa Şampiyonası Eleme Gruplarını Table Etiketi Kullanarak Web Sayfasında Tasarlama
Avrupa kıtasının önemli organizasyonlarından biri olan Euro 2024 eleme grupları belli oldu. 2024 Avrupa Şampiyonası Almanya'da düzenlenecektir. Bu uygulamamızda Euro 2024 eleme gruplarını table etiketi yardımıyla web sayfasında görüntüleyeceğiz. Kupada 10 grup ve 7 grupta 5, 3 grupta 6 yer almaktadır. Bunları 2 sütun ve her satırda iki grup olacak şekilde 5 satırda listelemek istiyoruz. Ayrıca bu işlemleri iç içe table kullanarak gerçekleştireceğiz.
Kategorisi: Html 3 defa okundu
Tarih: 7.11.2022 12:11:26 Etiket: euro fifa avrupa şampiyonası grup maçları almanya table web page 

123