İçinde < bulut > bilgisi geçen 22 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
123
 
Sunucu İşletim Sistemi Dersi İkinci Dönem İkinci Yazılı Çalışma Soruları
Sunucu işletim sistemi dersi sınav soruları nelerdir. Sunucu işletim sistemi dersi açık uçlu sınav sorularnı nereden bulabilirim. Sunucu işletim sistemi dersi açık uçlu sınav sorularının cevapları nelerdir.
Kategorisi: Windows Server 2022 18 defa okundu
Tarih: 2.04.2024 14:04:40 Etiket: server 2022 file server mstsc 

Gruplara ve Kullanıcılara Göre Bulut Sistemi Oluşturan Windows 10 Uygulaması
Bilgisayarlar arası dosya transferleri için ftp server kullanılmaktadır. Server işlemlerini gerçekleştirmek için sunucu kurulmasına gerek yoktur. IIS kurulu bir sistemde dosya transferlerini gerçekleştirebilirsiniz. Biz burada paylaşılan bir klasöre farklı gruplarda yer alan kullanıcıların nasıl ulaşacağını ve işlemleri tanımlanan haklara göre nasıl yapacaklarını göstereceğiz. Bu maaklede şunları öğreneceğiz.
Kategorisi: Windows 10 4 defa okundu
Tarih: 16.03.2024 10:03:27 Etiket: iis ftp admin cloud 

Kullanıcılara Özel Bulut Sistemi Oluşturan Windows 10 Uygulaması
Bilgisayarlar arası dosya transferleri için ftp server kullanılmaktadır. Server işlemlerini gerçekleştirmek için sunucu kurulmasına gerek yoktur. IIS kurulu bir sistemde dosya transferlerini gerçekleştirebilirsiniz. Biz burada kullanıcı adına özel alanlar oluşturarak kullanıcının dosyaları gönderip almalarını sağlayacağız. Bu makalede şunları öğreneceğiz.
Kategorisi: Windows 10 4 defa okundu
Tarih: 16.03.2024 10:03:11 Etiket: iis ftp server cloud 

Bilgisayarlı Tasarım Uygulamaları Dersi Birinci Dönem İkinci Yazılı Çalışma Soruları
Bilgisayarlı Tasarım Uygulamaları Çalışma Soruları nelerdir. Bilgisayarlı Tasarım Uygulamaları Açık Uçlu Çalışma sorularını nereden bulabilirim. 3D tasarım programını nasıl kullanabiliriz.
Kategorisi: TinkerCAD 2 defa okundu
Tarih: 21.12.2023 09:12:25 Etiket: bilgisayarlı tasarım uygulamaları tinkercad 3d tasrım 

Bulut Bilişim Sistemleri
Bulut bilişim, büyük kapasitedeki verilerin internette saklanmasına ve internet üzerinden erişimine imkân veren sistemlerdir. Bulut bilişim sistemleri Endüstri 4.0 yapısı içinde yer almakta ve büyük verinin uygulanabilmesini sağlamaktadır. Bulut teknolojisinin, şirketler ve üniversiteler gibi kuruluşlar tarafından kurulumu yapılarak paylaşım yapılır.
Kategorisi: Dijital Dönüşüm 6 defa okundu
Tarih: 1.11.2023 12:11:47 Etiket: btt bulut cloud 

Bilişim Teknolojilerinin Temelleri Dersi Birinci Dönem Birinci Yazılı Çalışma Soruları
Bilişim Teknolojilerinin Temelleri Dersi Sınav Soruları, Bilişim Teknolojilerinin Temelleri Birinci Dönem Sınav Soruları, Bilişim Teknolojilerinin Temelleri Dersi Sınav Sorularını Nereden Bulabilirim
Kategorisi: Dijital Dönüşüm 11 defa okundu
Tarih: 24.10.2023 11:10:30 Etiket: btt birinci sınav soruları 

Dijital Dönüşüm Kavramları
Dijital dönüşüm, teknolojinin değişmesi ve gelişmesi sonucu yapılan işlerin teknolojiyle uyumlu hâle getirilerek adaptasyonun sağlanmasıdır. Dijital dönüşüme adaptasyon bir tercih değil bir zorunluluk olmuştur. Değişemeyen şirketler veya kuruluşlar zarar görmektedir. Dijital dönüşümü başarıyla uygulamış kuruluşlara bir video kiralama firması örnek olarak verilebilir.
Kategorisi: Dijital Dönüşüm 1 defa okundu
Tarih: 2.10.2023 09:10:05 Etiket: btt dijital dönüşüm kavramları 

Dördüncü Sanayi Devrimi
Sanayi devrimi olarak adlandırılan dördüncü sanayi devrimi, akıllı üretim yöntemlerini planlayarak çevresel etkenleri ve iş zamanlamasını güncelleyen ve akıllı hâle getiren bir süreçtir.
Kategorisi: Dijital Dönüşüm 4 defa okundu
Tarih: 2.10.2023 09:10:55 Etiket: btt dördüncü sanayi devrimi 

123