İçinde < razor page > bilgisi geçen 8 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
 
Core Mvc Projesinde SqlServer Kullanarak Üye Takibi Yapan Web Projesini Tasarlama1
Şu ana kadar personel ve ilan bilgilerini sqlite veri tabanına kaydeden ve düzenleyen işlemleri sqlite yerel veri tabanını kullanarak core mvc teknolojisinde web projesi olarak tasarlamıştık. Bu uygulamada ise uzak sunucuda oluşturacağımız Sqlserver veri tabanını kullanarak core mvc web projesini tasarlayacağız. Projeyi yapmaya başlayalım.
Kategorisi: c# Web 13 defa okundu
Tarih: 22.03.2024 12:03:57 Etiket: core mvc template sqlserver controller 

Core Mvc Projesinde Otomobil Satışı Yapan Web Projesini Tasarlama1
Web projeleri admin ve kullanıcı paneli olarak en az iki yapıdan oluşur. Yönetici admin paneli aracılığıyla bilgileri düzenler. Kullanıcı düzenlenen bu bilgileri kendi ekranında görür. Bu uygulamamızda tasarım kısmıyla birlikte otomobil satış ilanı bilgilerini sqlite veri tabanı admin panel tarafında işlemeye çalışacağız. Vakit kaybetmeden projeyi yapmaya başlayalım.
Kategorisi: c# Web 11 defa okundu
Tarih: 27.03.2024 10:03:37 Etiket: core mvc sqlite design bootstrap jquery 

Core Mvc Uygulamasında Sanal Data Kullanarak Personel Bilgilerini İşleyen Web Projesi Oluşturma2
Personel bilgilerine ait sanal veritabanı bilgilerini web sayfasında görüntülemiştik. Burada dikkat ettiyseniz herhangi bir tasarım ve menü yapısı kullanmadık. Halbuki personel işlemlerini gerçekleştirmek için bir menü yapısına ve tasarımla farklı sayfaların gösterilmesine ihtiyaç vardır. Şimdi bu işlemleri gerçekleştirelim. Öncelikler şu sorulara cevap bulmaya çalışalım.
Kategorisi: c# Web 5 defa okundu
Tarih: 15.03.2024 12:03:42 Etiket: core mvc template layout 

Ayt 123 Sorusunu Core MVC Teknolojisini Kullanarak Çözümünü Bulma
Güzel bir ayt sınav sorusu. Doğrusu soruyu hazırlayanların bilgisayarcı olduğunu düşünmeye başladım. Bir çok özelliği içinde barındıran güzel bir soru. Sınav sorusu şöyle:
Kategorisi: c# Web 14 defa okundu
Tarih: 19.02.2024 08:02:58 Etiket: ayt tyt core mvc razor page 

Core Mvc Projesinde Model Binding Yaparak Toplama İşlemini Yapan Web Projesini Tasarlama
Kullanıcı ile etkileşimi sağlamak için web sayfalarında form etiketinden faydalanılır. Kullanııcdan alınan bilgilerin sunucu tarafında birebir karşılanması, elde edilen veriler üzerinde işlemler yapıldıktan sonra tekrar kullanıcıya gönderilmesi gerekir. Şimdi bununla ilgili uygulamamızı yapalım.
Kategorisi: c# Web 1 defa okundu
Tarih: 20.02.2024 10:02:00 Etiket: core core mvc controller model view c# razor page 

Lets Explain the Differences Between Net and Core by Adding
Microsoft programcıların web projelerinde kullanabileceği iki farklı teknolojiyi geliştirmiştir. Bunlar .Net Framework ve Core. Net Framework statik olarak windows işlwtim sisteminde çalışmaktadır. Bu teknolojiyi kullanarak c#, Vb.net ve f# programlama dillerini web projesinde kullanabilirsiniz. Core teknolojisinde ise c# dilini html sayfalarında bile kullanma imkanına sahipsiniz. Ayrıca yaptığınız uygulamalar tüm platformlarda hatasız bir şekilde çalışacaktır. Şimdi lafı uzatmadan bu iki platformu anlayabilmek için toplama işlemini her iki teknolojide gerçekleştirelim.
Kategorisi: c# Web 8 defa okundu
Tarih: 18.02.2024 15:02:24 Etiket: core net framework c# visual studio 2022 

Web Tabanlı Uygulama Geliştirme Dersi İkinci Dönem Birinci Yazılı Çalışma Soruları
Web Tabanlı Uygulama Geliştirme dersi sınav soruları nelerdir. Web Tabanlı Uygulama Geliştirme Dersi açık uçlu sınav soruları nelerdir. Web Tabanlı Uygulama Geliştirme sınav sorularını nereden bulabilirim.
Kategorisi: c# Web 4 defa okundu
Tarih: 15.03.2024 16:03:30 Etiket: core c# mvc razor page 

Visual Studio 2022 Programında Asp.Net Core Web Projesi Oluşturma
Microsoft tüm platformlarda sorunsuz bir şekilde çalışabilmesi için Core teknolojisini piyasaya sürmüştür. Açık kaynak olan bu proje vasıtasıyla MVC ve Razor kullanımını ekleyebilir, yeni teknolojileri kullanabiliriz. Şimdi yeni bir proje oluşturalım.
Kategorisi: c# Web 15 defa okundu
Tarih: 11.02.2024 11:02:40 Etiket: visual studio core mvc new project web form