İçinde < TYT > bilgisi geçen 4 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
 
CRUD İşlemlerinde Projeyi Local Sunucuda Çalıştırırken Hataları Kontrol Etme
Visual Studio 2019 ile hazırlanan bir CRUD web api projesinin yayınlanmadan önce local sunucuda denenmesi gerekir. Public sunucuya atmadan önce gerekli hataların kontrol edilmesi gerekir. Öncelikle projeyi publish edelim. Publish klasörü içindeki dosyalar bizim işimize yarayacak. Bilgisayarımızda IIS sunucusunu kuralım. Ben Win10 64 Bit bir ortamda iis sunucusunu kurdum. Kurma işleminden sonra inetmgr diyerek sunucuyu açalım.
Kategorisi: c# Web 5 defa okundu
Tarih: 19.05.2021 12:05:01 Etiket: c# crud rest create update delete get put post sync async iis web api 

Visual Studio 2019 Programında c# İle Hazırlanan Web Service Projesini Uzak Sunucuda Tanımlayıp Kullanma
Web projeleri terminal tabanlı ya da server tabanlı olarak hazırlanırlar. Her iki yöntemin de birbirlerine göre avantaşları dezavantajları vardır. Programcı gereksiminlere göre karar vermelidir. Hem güvenlik hem de sunucuyu daha az meşgül edip web sayfalarını düzenleyebilirsiniz. Visual Studio 2019 ile We Service hazırlayıp bunu web projesinde ya da masa üstü uygulamasında kullanacağız.
Kategorisi: c# Web 3 defa okundu
Tarih: 19.04.2022 15:04:59 Etiket: web service web page c# iis local public server settings 

Yapılan Bir Unity WebGL Oyun, Animasyon Uygulamasını Sunucuda Çalıştırmak İçin Yapılacak İşlemler
Unity ile yerel bilgisayarınızda çok güzel bir animasyon veya oyun tasarladınız. Gerekli denemeleri yaptınız. Sıra geldi onu yayınlamaya. Sunucuda unity uygulamalarının çalışması için bazı ayarların yapılması gerekir. Ben bri ASP.NET web projesinde Unity uygulamasının çalışabilmesi için gerekli işlemleri gerçekleştirmeye çalışacağım.
Kategorisi: Unity 3 defa okundu
Tarih: 26.04.2021 16:04:56 Etiket: unity webserver c# oyun animasyon animation animator iis webconfig 

Web Projelerinde Açılış Sayfalarını web.config Üzerinden Ayarlama
Hazırlanan web projeleri birden fazla sayfadan oluşmaktadır. Bu sayfaların arasından birini açılış sayfası olarak belirleyebilirsiniz. Web projelerinin sakladığı host firması standart olarak IIS içerisinde yer alan başlangıç dosyalarını değiştirmez. Site sahiplerinin başlangıç dosyalarını da sürekli değiştirmek istemesi firmanın işine gelmez.
Kategorisi: c# Web 0 defa okundu
Tarih: 15.05.2019 11:05:51 Etiket: Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar