İçinde < euro > bilgisi geçen 9 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
12
 
Ülke Bayraklarını ArrayAdapter Sınıfını Kullanarak Listeleyen Android Java Uygulaması
Mobil uygulamalarda BaseAdapter ya da ArrayAdapter kullanarak kendinize ait özel listeleme ve saklama yapılarını kullanabilirsiniz. Bu uygulamada ülke bayraklarıyla birlikte ülkeler hakkında bilgileri listeleme işlemini gerçekleştireceğiz.
Kategorisi: Android 3 defa okundu
Tarih: 31.03.2023 14:03:09 Etiket: android java 

Euro 2024 Avrupa Şampiyonasında Ülkemizin Yer Aldığı Grubu TableLayout Kullanarak Gösteren Android Studio Uygulaması
Geçenlerde Euro 2024 Avrupa Şampiyonası eleme gruplarının kurası ev sahibi ülke Almanya'da çekildi. Ülkemizin yer aldığı grup dahil olmak üzere 10 grup oluşturuldu. Bu uygulamamızda ülkemizin yer aldığı grubu, ülkelerin bayrakları dahil olacak şekilde, TableLayout görünümünü kullanarak listelemek istiyoruz. Öncelikle ülkemizin yer aldığı grubu ve ülkeleri hatırlayalım. Türkiye; Hırvatistan, Galler, Ermenistan ve Letonya'nın yer aldığı D grubunda yer almaktadır.
Kategorisi: Android 5 defa okundu
Tarih: 15.10.2022 16:10:45 Etiket: android studio progresbar textview edittext button imageview 

Euro 2024 Avrupa Şampiyonası Eleme Gruplarını Table Etiketi Kullanarak Web Sayfasında Tasarlama
Avrupa kıtasının önemli organizasyonlarından biri olan Euro 2024 eleme grupları belli oldu. 2024 Avrupa Şampiyonası Almanya'da düzenlenecektir. Bu uygulamamızda Euro 2024 eleme gruplarını table etiketi yardımıyla web sayfasında görüntüleyeceğiz. Kupada 10 grup ve 7 grupta 5, 3 grupta 6 yer almaktadır. Bunları 2 sütun ve her satırda iki grup olacak şekilde 5 satırda listelemek istiyoruz. Ayrıca bu işlemleri iç içe table kullanarak gerçekleştireceğiz.
Kategorisi: Html 3 defa okundu
Tarih: 7.11.2022 12:11:26 Etiket: euro fifa avrupa şampiyonası grup maçları almanya table web page 

2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonasına Ait Ulkeler Tablosunu Oluşturma ve Verileri Girme
Daha önce belirlediğimiz tabloları burada oluşturma işlemine geçelim. Dediğim gibi ben ücretsiz olduğu için somee.com sitesinden veri tabanı teminini sağladım. Bu siteye nasıl üye olunur, sitede veri tabanı nasıl oluşturulur, bunlarla ilgili bilgileri daha önce verdiğim için bunlara tekrar değinmeyeceğim.Ben bu site yardımıyla uefaeuro2020.somee.com web sitesini aldım. Veri tabanı olarak daha önce belirlediğimiz UefaFutbol ismini kullandım.
Kategorisi: Sql Server 2022 0 defa okundu
Tarih: 19.06.2021 13:06:18 Etiket: 2020 futbol uefa avrupa şampiyonası türkiye veri tabanı web programlama 

İkinci Dereceden Bir Bilinmeyenli Bir Denklemin Köklerini Bulan Uygulamaya Ait Problemin Analizi İşlemleri
Denklemler matematiğin temel konusunu oluşturur. Hayatımızdaki her olay bir denklem ile ifade edilir. En sık kullanılan denklemlerden biri de ikinci dereceden bir bilinmeyenli denklemdir. Denkleme ait problemin analizi işlemlerini gerçekleştirelim.
Kategorisi: Problemin Analizi 15 defa okundu
Tarih: 18.04.2021 12:04:36 Etiket: c# kodlama matematik lgs tyt ayt programlama 

Asp.Net Platformunda Harici JSON Dosyasında Döviz Kurlarını Alma
Günümüzde neredeyse tüm web sayfaları bünyesinde listeledikleri bilgileri dağıtmak için JSON yapısını kullanmaktadır. Bu uygulamamızda yayınlanan döviz kurlarını web sayfamızda nasıl görüntüleyeceğimizi anlatmaya çalışacağım. Aşağıdaki kodları cs dosyasının içine yazınız.
Kategorisi: c# Web 1 defa okundu
Tarih: 31.05.2019 17:05:09 Etiket: Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar Android Studio Meb Sertifika Yükleme 

Asp.Net Uygulamasında Merkez Bankasından Döviz Kuru Çekme
Döviz kurlarını web sayfasında görüntülemek isteyebilirsiniz. Internette bu konuyla ilgili birçok yazı bulabilirsiniz. Ben Xml yapısında verilen bir dosyadan döviz kurlarını görüntüleme işlemini en sade şekilde göstermeye çalışacağız. Döviz verilerini de TCMB bankasından çekeceğim.
Kategorisi: c# Web 0 defa okundu
Tarih: 26.05.2019 11:05:12 Etiket: Yenilikçi Eğitim Eğitim Portalı Web Programlama Veri Tabanı Microsoft Access Sql Server Mobil Programlama Android Camtasia İndir Oyun İndir Kodlama Kodlama Nedir Robotik Kodlama TYT AYT Matematik Soruları TYT Sınav Soruları 

Ülkemizde İnternetin Gelişimi
Dünyada, İnternetin halka açık hâle gelmesi 1989 yılından sonra olmuş, 1990 haziranında TCP/IP'nin ilk kullanıldığı ağ olan ARPANet?in kullanımdan kaldırılmasına rağmen bu ağın yerini ABD, Avrupa, Japonya ve Pasifik ülkelerinde ticari ve hükümet işletimindeki omurgalar (backbone) almış, TCP/IP protokolü ve İnternet Doksanlı yıllardan itibaren büyük bir ivme kazanmıştır. İnternetin ticari anlamdaki gelişimi ise 1991 yılından itibaren olmuştur.
Kategorisi: İnternet 0 defa okundu
Tarih: 14.05.2019 12:05:49 Etiket: Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar 

12