İçinde < kare kod > bilgisi geçen 7 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
 
QR Code/Kare Kod Okuyan Android Java Uygulaması
Neredeyse tüm ürünlerin tasnifinde qr code kullanılmaktadır. Hayatımızın her anında karşılaşabileceğimiz bu yapı hem güvenlik hem de tasnif için önem arzetmektedir. Bu uygulamada oluşturulan qr code resmini okuyup içindeki bilgiyi görüntüleyeceğiz.
Kategorisi: Android 16 defa okundu
Tarih: 28.05.2023 16:05:29 Etiket: camera qr code kare kod read android 

Form Sayfasında Qr Code Kare Kod Oluşturma ve Kaydetme
Günümüzde neredeyse tüm uygulamalarda Qr Code yapısı kullanılmaktadır. Bu kodlama tekniğiyle birçok işlemi kolaylıkla ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bu uygulamamızda hem kare kod oluşturmayı hem de oluşturulan bu kare kodu dosya olarak kaydetme işlemlerini yapacağız.
Kategorisi: c# Desktop 0 defa okundu
Tarih: 6.12.2022 09:12:44 Etiket: c# form qr code zxing filename save 

Form Sayfasında Dinamik Olarak QR Code/Kare Kod Oluşturma ve Okuma
Projelerde QR Code işlemleri dinamik olarak kullanılmakta, kod oluştururken bir dizi bilgi saklanmakta, oluşturulan kod resim dosyası olarak saklanmakta ve istendiğinde içindeki bilgi okunmaktadır. Bu uygulamamızda bunların hepsini yapmaya çalışacağız.
Kategorisi: c# Desktop 1 defa okundu
Tarih: 31.10.2022 09:10:10 Etiket: form qrcode kare kod read write save image 

Form Sayfasında QR Code/Kare Kod Oluşturma
QR kodu(kare kod), eklendiği öğe hakkında bilgi depolayan iki boyutlu bir barkoddur. Bilgiler düz metin, URL, e-posta adresi, vCard bilgileri vb. olabilir. Neredeyse tüm projelerde kullanılır. Bu uygulamamızda QRCoder kütüphanesini kullanarak kare kod oluşturma işlemini gerçekleştireceğiz.
Kategorisi: c# Desktop 0 defa okundu
Tarih: 31.10.2022 08:10:47 Etiket: qr code kare kod form create 

Herhangi Bir Açısı Belli Olmayan Bir Üçgenin Alanını Bulan Mobil Uygulamayı App Inventor İle Hazırlayınız
Matematiksel işlemler mobil uygulamaların anlaşılması için güzel uygulamalardır. Her zaman dediğimiz gibi öncelikle problemin analizi yapılmalıdır. Hesaplama için gerekli formüller ve bu formüllerde kullanılan değişkenler belirlenmelidir.
Kategorisi: App Inventor 1 defa okundu
Tarih: 4.10.2023 16:10:11 Etiket: Yenilikçi Eğitim Eğitim Portalı Web Programlama Mobil Programlama Programlama Teknikleri 

İki Sayıyı Toplayan Mobil Uygulamayı App Inventor İle Kodlayınız
Matematiksel işlemleri mobil ortamda rahatlıkla yapabilirsiniz. App Inventor platformu bu tip matematiksel işlemleri kolaylıkla yapmanızı sağlar. Öncelikle projeye ait bir tasarım oluşturmalısınız. Bu proje için aşağıdaki tasarımı kullanabiliriz.
Kategorisi: App Inventor 3 defa okundu
Tarih: 4.10.2023 16:10:00 Etiket: Android Yenilikçi Eğitim Eğitim Portalı Mobil Programlama Web Programlama Programlama Teknikleri 

Girilen Bir Üniversite Adını Görüntüleyen Mobil Uygulamayı App Inventor İle Kodlayınız
Textbox ile alınan tüm bilgiler alfasayısal olduğu için bu bilgilerin App Inventor programı ile girilmesi ve görüntülenmesi gayet kolaydır. Bu uygulama ile basit ekran tasarımı, nesnelere girilen bilgilerin değişkene aktarılmasını ve görüntülenmesini göreceğiz.
Kategorisi: App Inventor 2 defa okundu
Tarih: 4.10.2023 16:10:42 Etiket: Mobil Programlama Web Programlama Yenilikçi Eğitim Yenilikçi Eğitim Portalı Programlama Android App Inventor