İçinde < tempmail > bilgisi geçen 2 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
 
Çalışan Projenin Yeni Sürümünü Kontrol Edip Kuran c# Form Uygulaması
Projelerin yayınlanması için setup olarak paketlenip kurulması gerekir. Ancak projelere yeni özellikler eklediğimizde her dafasında projenin kaldırılıp kurulması zaman kaybına yol açar. Halbuki bunu projenin başlangıcında kontrol edebilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirmek için projenin yeni versiyonlarının internet ortamında yayınlanması gerekir. Biz burada ücretsiz olarak somee.com sitesinden yararlanacağız. Projeyi oluşturalım. Aşağıdaki kodları yazalım.
Kategorisi: c# Desktop 0 defa okundu
Tarih: 24.12.2022 14:12:36 Etiket: setup project update project form project 

C# İle Windows Servis Geliştirme ve Setup Oluşturma
Windows servisleri kullanıcı arayüzü olmayan sistemimizde arka planda çalışan uygulamalardır. Windows açıldığında sistem tarafından çalıştırılan uygulamalar geliştirebilirsiniz. Bu uygulamamızda hem Windows Service yazacağız ham de setup oluşturup kurulumunu ve çalıştırılmasını gerçekleştireceğiz.
Kategorisi: c# Desktop 0 defa okundu
Tarih: 27.06.2020 11:06:02 Etiket: Python Django Flutter Dart Xamarin Cross Software JQuery BootStrap Mantık Doğruluk Tablosu TYT AYT Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar