İçinde < openfiledialog > bilgisi geçen 16 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
12
 
Video Dosyasını Belirtilen Klasörün İçine Kopyalayıp Çalıştıran c# Form Uygulaması
Video dosyaları projelerin görsel temalarını oluşturur. Bu uygulamamızda seçilen videonun belirtilen klasörün içine kopyalanıp çalıştırılmasını yapacağız.
Kategorisi: c# Desktop 1 defa okundu
Tarih: 8.02.2023 12:02:04 Etiket: media player video play copy 

Resim Dosyasını Belirtilen Klasörün İçine Kopyalayıp Görüntüleyen c# Form Uygulaması
Resim dosyaları projelerin görsel temalarını oluşturur. Bu uygulamamızda seçilen resmin belirtilen klasörün içine kopyalanıp görüntülenmesini yapacağız.
Kategorisi: c# Desktop 0 defa okundu
Tarih: 7.02.2023 17:02:52 Etiket: openfiledialog picturebox image copy 

OpenFileDialog Kutusunun c# Form Sayfasında Kullanımı
Bilgisayarda bulunan dosyaların seçimi ve herhangi bir nesneye eklenmesi için OpenFileDialog nesnesi kullanılır. Çok kullanışlı olan bu nesneye ait küçük bir örnek yapalım. Bu örnekte resim dosyalarının seçimi ve seçilen dosyaların listelenmesi işlemini gerçekleştireceğiz.
Kategorisi: c# Desktop 1 defa okundu
Tarih: 3.02.2023 15:02:36 Etiket: openfiledialog form 

Ses ve Video Dosyasını c# Windows Form Uygulamasında Oynatma
Burada, ses ve video dosyalarının yerel bir veritabanında nasıl saklanacağını ve nasıl geri yükleneceğini ve ardından Windows Media Player'da nasıl oynatılacağını açıklayacağım. Bir COM bileşeni, yani Windows'ta yerleşik medya oynatıcı kullandım. Aşağıdaki noktaları açıklayacağım:
Kategorisi: c# Desktop 1 defa okundu
Tarih: 5.02.2023 15:02:51 Etiket: windows media player video sound project 

Yüklenen Resmi Panel İçinde Fareyle Hareket Ettiren c# Form Uygulaması
Form sayfasında belirlenen bir nesneyi hareket ettirmek içim Mouse olayları tanımlanmıştır. Bu olaylar yardımıyla nesneyi hareket ettirebilirsiniz. Bu uygulamamızda yüklenen bir resmi fareyle hareket ettireceğiz.
Kategorisi: c# Desktop 2 defa okundu
Tarih: 13.12.2022 13:12:14 Etiket: c# picture random click puzzle game kodlama oyun kodlama 

Dosya Aç İletişim Kutusu (OpenFileDialog)
OpenFileDialog, kullanıcıların kendi bilgisayarına veya ağdaki herhangi bir bilgisayarın klasörlerine göz atmasına ve açmak için bir dosya seçmesine olanak sağlayan iletişim kutusudur. OpenFileDialog sınıfından üretilen nesneyi veya Toolbox penceresi Dialogs sekmesinden eklenen kontrolü kullanarak seçilen dosyanın adı ve yolu elde edilir.
Kategorisi: c# Desktop 0 defa okundu
Tarih: 11.03.2022 08:03:10 Etiket: Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar 

Tüm Yönleriyle Çalışan Bir Editör Programını Tasarlayan c# Form Uygulaması4
Dosya menüsüne ait Aç komutunu oluşturalım. Öncelikle projemize openFileDialog nesnesini ekleyelim. Aşağıdaki kodları yazalım.
Kategorisi: c# Desktop 3 defa okundu
Tarih: 7.03.2022 11:03:37 Etiket: Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar 

c# İle Görüntü İşleme 5 - Resme Uygulanacak İşlemi Combobox İle Belirleme
Görüntü işleme parametreleri çoğaldıkça kullanıcının bir seçip yapmasını istemek zorunda kalırsınız. Bu uygulamada Combobox kullaranak görüntü işlemini kullanıcının seçtiği parametreye göre gerçekleştireceğiz.
Kategorisi: c# Desktop 0 defa okundu
Tarih: 3.07.2020 22:07:40 Etiket: Python Django Flutter Dart Xamarin Cross Software JQuery BootStrap Mantık Doğruluk Tablosu TYT AYT Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar 

12