İçinde < printdialog > bilgisi geçen 5 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
 
c# Form Sayfasında Çoklu Sayfaların Baskı Ön İzlemesi ve Yazdırılması
Form sayfalarından 1 sayfa olduğu gibi birden fazla sayfayı da yazıcıdan çıktı alabilirsiniz. Hatta bu sayfaalrın baskı ön izlemesini yaparak kağıt çıktısının bir örneğini oluşturabilirsiniz. Form sayfasına iki adet button ekleyelim. Ayrıca yazıcı işlemleri için birer adet PrintPreviewDialog, PrintDocument, PrintDialog ekleyelim.
Kategorisi: c# Desktop 1 defa okundu
Tarih: 16.02.2023 13:02:12 Etiket: printpreview printdocument printdialog 

ListBox Nesnesinde Listelenen Yazıcılardan Birini Varsayılan Yazıyı Olarak Ayarlayan c# Form Uygulaması
Bilgisayarda birden fazla yazıcı olabilir. Bunlardan birini varsayılan olarak ayarlamak isteyebilirsiniz. Bu uygulamamızda bilgisayarda yüklü bulunan yazıcıların tamamını Listbox ile görüntüleyip içlerinden birini varsayılan olarak ayarlayacağız.
Kategorisi: c# Desktop 0 defa okundu
Tarih: 11.02.2023 12:02:59 Etiket: listbox print name list defaultprinter printdialog 

c# Form Sayfalarında Print Dialog Box Penceresini Kullanma
Bilgisayarınızda yüklü programların çoğunda Ctrl + P kısayol tuşuna bastığınızda Yazdır Dialog Penceresi ekrana gelir. Bu pencere yardımıyla belgeyi istediğiniz yazıcıya gönderebilirsiniz. Bu dialog penceresini projelerinizde kullanmanız gayet kolaydır.
Kategorisi: c# Desktop 0 defa okundu
Tarih: 11.02.2023 12:02:44 Etiket: printdialog printpreviewdialog printdocument shoedialog 

Yazdırma İletişim Kutusu (PrintDialog)
PrintDialog; yazıcı seçme, kâğıt boyutlarını ayarlama veya yazdırmayı başlatma gibi işlemlerin yapılmasını sağlayan iletişim kutusudur. PrintDialog sınıfından bir nesne oluşturularak bu nesne ile iletişim kutusunun özellikleri kontrol edilmektedir.
Kategorisi: c# Desktop 7 defa okundu
Tarih: 11.03.2022 08:03:15 Etiket: Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar 

İletişim Kutuları(Dialog Boxes)
Dialog Boxes, kullanıcı ile uygulama arasında iletişimi sağlayan pencerelerdir. İletişim kutuları genellikle kullanıcıya bir komutun nasıl işleneceğini ifade eder veya kullanıcıdan bir sorunun cevabı istenildiğinde kullanılır.
Kategorisi: c# Desktop 0 defa okundu
Tarih: 23.02.2022 13:02:37 Etiket: Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar