İçinde < namaz vakitleri > bilgisi geçen 3 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
 
Namaz Vakitlerini Haber Vermek İçin Alarm Oluşturan Android Java Uygulaması
Mobil uygulamalarda en sık kullanılan projelerden biri de değişik amaçlar için hazırlanan alarm sistemi oluşturmaktır. Bu uygulamada namaz vakitlerini haber vermesi amacıyla bir alarm sistemi oluşturmaya çalışacağız.
Kategorisi: Android 1 defa okundu
Tarih: 7.04.2023 11:04:06 Etiket: namaz vakitleri alarm android 

Asp.Net Platformunda Harici JSON Dosyasından Namaz Vakitlerini Alma
Ramazan ayının bu son günlerinde Müslümanların en çok merak ettikleri namaz vakitleridir ve tabii iftar, sahur vakitleridir. Ülkemizde namaz vakitlerini diyanet aracılığıyla internette öğrenebiliriz. Bu uygulamamızda namaz vakitlerini web sayfasında göstermeye çalışacağız.
Kategorisi: c# Web 14 defa okundu
Tarih: 1.06.2019 16:06:11 Etiket: Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar Android Studio Meb Sertifika Yükleme 

JSON Yapısının Tanımı ve Kullanım Alanları
JavaScript Object Notation kelimelerin baş harflerinden oluşan JSON, bir veri değişim formatıdır. Temel amacı XML yapısına göre daha küçük boyutlarda veri taşımak ve yayınlamak için kullanılır. XML yapısına göre daha hızlı çalışmakta ve yazım şeklindeki farklılıklar nedeniyle daha az yer kaplamaktadır.
Kategorisi: c# Web 0 defa okundu
Tarih: 19.05.2019 10:05:04 Etiket: Yenilikçi Eğitim Eğitim Portalı Web Programlama Veri Tabanı Microsoft Access Sql Server Mobil Programlama Android Camtasia İndir Oyun İndir Kodlama Kodlama Nedir Robotik Kodlama TYT AYT Matematik Soruları TYT Sınav Soruları