İçinde < Web Programlama > bilgisi geçen 8 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
 
Gelen Mesajı ve Numarasını Gösteren Android Java Uygulaması
Sisteme gelen SMS mesajları Intent nesnesine eklenir. Intent nesnesinde veriler bir Bundle nesnesine yerleştirilerek gelir. Bundle, “pdus” anahtarı ile bir pdus dizisi verir. pdus verileri SmsMessage nesnelerine dönüştürülür. SmsMessage nesnesinden istenen veriler alınarak gerekli işlemler yapılır.
Kategorisi: Android 1 defa okundu
Tarih: 21.05.2023 14:05:53 Etiket: sms android  

Cep Telefonunda Kurulu Olan Programa Göre Sms, Mail Gönderen Android Java Uygulaması
Uygulamalar arasında veri gönderimi yapmak için Intent kullanılır. Bu uygulamada belirtilen telefon numarasına sms atacağız. Ayrıca belirtilen email adresine mail gönderimi yapacağız. İsternesiz diğer uygulamalara da veri gönderimi yapabilirsiniz.
Kategorisi: Android 1 defa okundu
Tarih: 15.05.2023 12:05:02 Etiket: sms mail share whatsapp android 

Birden Fazla İzni Otomatik Hale Getiren Android Java Uygulaması
Mobil uygulamalarda uygulamanın çalışabilmesi için kullanıcıdan izin alınması gerekir. Bu izinler 1 tane olabileceği gibi birden fazla olabilir. Birden fazla izin istenildiğinde bu kodların çoğalmasına sebep olacaktır. Bu işlemleri bir sınıf tanımlayarak gerçekleştirebilirsiniz.
Kategorisi: Android 2 defa okundu
Tarih: 2.04.2023 13:04:03 Etiket: permission allow android 

Gelen Mesajı BroadCast Tekniğiyle Yakalayıp Görüntüleyen Android Java Uygulaması
BroadCast ile uygulama içinde kullanıcıyı bilgilendirebilirsiniz. Bu uygulamada gelen mesajı Toast mesajıyla göstermeye çalışacağız.
Kategorisi: Android 1 defa okundu
Tarih: 3.05.2023 12:05:07 Etiket: broadcast receives sms android 

Belirtilen Numaraya Mesaj Gönderen Android Java Uygulaması
Android Studio programında mesaj nasıl gönderilir. Send message. Mesaj gönderme işlemi nasıl yapılır. Mesaj gönderirken telefon numarası nasıl yazılır. How to sending message in java code. Kodlar nereye yazılır.
Kategorisi: Android 4 defa okundu
Tarih: 18.03.2023 17:03:12 Etiket: send message java 

Metotlar (Methods)
Bir metot, yalnızca çağrıldığında çalışan ve bir dizi ifade içeren kod blokudur. Yazılım dünyasında bir metot, sınıf içinde yapılacak işlerin veya operasyonların tanımlanmasını sağlar. Metotlara parametreler aracılığıyla ana programdan veriler gönderilebilir ve metotlar çalışmasını bitirdikten sonra ana programa değer döndürülebilir.
Kategorisi: c# Desktop 2 defa okundu
Tarih: 12.11.2021 18:11:25 Etiket: nesne tabanlı programlama uygulamalar form c# ToolBox Properties Nesneler 

Kötü Amaçlı Yazılım Türleri
Kötü Amaçlı Yazılım'ın ingilizce kısaltması olan malware, veri çalmak, erişim denetimlerini atlamak veya bir sisteme zarar vermek ya da tehlikeye atmak için kullanılabilecek herhangi bir koddur. Aşağıda birkaç yaygın kötü amaçlı yazılım türü bulunmaktadır:
Kategorisi: Siber Güvenlik 13 defa okundu
Tarih: 27.08.2020 16:08:44 Etiket: Python Django Flutter Dart Xamarin Cross Software JQuery BootStrap Mantık Doğruluk Tablosu TYT AYT Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar 

Twitter Sosyal Medya Web Sitesi
Twitter internette kullanılan yaygın tabirle bir mikroblogdur. Peki mikroblog deyince ne anlamalıyız? Mikroblog kişilerin veya kurumların o an ne yaptıklarını, kendileriyle ilgili haberleri, hissettiklerini ve düşüncelerini kısa mesajlar halinde paylaştığı bir platformdur. Kısacası bir sosyal mesajlaşma platformu olarak da düşünebiliriz. Twitter fikri ilk olarak 2006 Jack Dorsey tarafından küçük bir proje grubunun iletişimini sağlayacak bir SMS servisi olarak ortaya çıkmıştır. Twitter?da gönderebileceğiniz mesajlardaki 140 karakter sınırı buradan geliyor.
Kategorisi: İletişim 0 defa okundu
Tarih: 9.05.2019 11:05:51 Etiket: Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama