İçinde < dans > bilgisi geçen 11 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
12
 
Scratch Programında Müzik Eşliğinde Dans Eden Kadın Uygulaması
Kontrol bloğunda yer alan sürekli tekrarla bloğu arasında 0.5 saniye aralıklarla kostüm ve renk etkisi komutu kullanarak kuklanın kostüm rengini değiştirmeyi sağlayacak kodları yazınız.
Kategorisi: Scratch 3 defa okundu
Tarih: 12.10.2023 13:10:11 Etiket: scratch dans ses kukla 

Scratch Programında Davul Eşliğinde Dans Eden Kedi Uygulaması Nasıl Yapılır
Bu kod buloğunun arasına Hareket bloğundan 50 adım git kodunu ekleyiniz. Daha sonra müzik bloğunda yer alan 39 notasını 0.25 vuruşunda çal kodunu ekleyiniz. Hareket bloğundan -50 adım git kodunu ekledikten sonra müzik bloğunda yer alan 45 notasını 0.25 vuruşunda çal kodunu ekleyiniz.
Kategorisi: Scratch 4 defa okundu
Tarih: 7.10.2023 15:10:16 Etiket: scratch kedi kukla dans 

Servo Motor İle Robot Uygulamaları
Özellikle yürüme yeteneğine sahip (insansı robotlar, örümcek robot, dans eden robot vb.) robotlarda ve bazı robot kollarında servo motorlar kullanılır. Servo motorlar DC motorların gelişmiş versiyonlarıdır. Servo motorlar aşağıda görüldüğü gibi enkoder, servo motor kontrol devresi, redüktör ve DC motordan oluşan gelişmiş motorlardır.
Kategorisi: Arduino 11 defa okundu
Tarih: 25.05.2022 08:05:42 Etiket: arduino irremote uzaktan kumanda radyo sinyalleri sensör tinkercad c kodlama robotik kodlama 

Temel Elektronik Devre Elemanları
Direnç: Direnç kelime manası olarak, bir şeye karşı gösterilen zorluk anlamı taşımaktadır. Teknik anlamda potansiyel enerji bakımından yüksek olan elektronların iletken üzerinden bir ortamdan farklı bir ortama hareketi esnasında iletkenin bu kuvvete karşı koyduğu duruma direnç denir. Birimi ise Ohm’dur. R harfi ile gösterilmektedir.
Kategorisi: Temel Elektronik 2 defa okundu
Tarih: 6.09.2021 18:09:38 Etiket: kodlama arduino temel elektronik elektriksel terimler voltaj akım kısa devre 

Android Java Uygulamalarında CheckBox, RadioButton, Switch Uygulamasını Kodlama-2
Kodlama işlemine devam edelim. Bir önceki makalemizde kodlama işlemi yarım kalmıştı. Kodların tamamını verelim.
Kategorisi: Android 0 defa okundu
Tarih: 6.01.2020 13:01:45 Etiket: Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar 

Android Java Uygulamalarında CheckBox, RadioButton, Switch Uygulamasını Kodlama-1
Bir önceki makalemizde uygulamaya ait tasarım kodlarını vermiştik. Bu makalede ise kodlama işlemlerini yapmaya başlayalım. Uygulamaya ait kodları yazalım.
Kategorisi: Android 1 defa okundu
Tarih: 17.01.2020 15:01:31 Etiket: Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar 

Android Java Uygulamalarında CheckBox, RadioButton, Switch Uygulaması Tasarımı
Bu uygulamamızda başlıkta verilen üç nesneyi de kullandığımız bir örnek yapmaya çalışacağız. Tasarıma ait görünüm kısmı aşağıdaki gibi olacaktır. Bu görüntüyü baz alarak gerekli işlemleri yapmaya çalışacağız. Uygulamaya ait tasarım görünümümüz şöyle olacaktır.
Kategorisi: Android 2 defa okundu
Tarih: 6.01.2020 10:01:40 Etiket: Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar 

Belli Bir Süre Tarayıcı Ekranının Boyutunu Değiştiren Animasyon Uygulaması
Tarayıcıya ait özelliklere javascript kodlarıyla ulaşmamız mümkündür. Bu uygulamada settimeout zamanlayıcısını kullanarak tarayıcının boyutunu değiştiren animasyon uygulaması yapacağız.
Kategorisi: Javascript 0 defa okundu
Tarih: 31.10.2018 10:10:05 Etiket: Yenilikçi Eğitim Eğitim Portalı 

12