İçinde < tubitak > bilgisi geçen 3 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
 
AR-GE Projesi Geliştirme
Ülkemizde yapılmakta olan AR-GE çalışma ve organizasyonları; Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA), Türkiye Atom Enerjisi Kurumu (TAEK) tarafından yürütülmektedir. Bu kuruluşlar AR-GE projelerinin finansal anlamda desteklenmesini de sağlamaktadırlar.
Kategorisi: Dijital Dönüşüm 4 defa okundu
Tarih: 1.11.2023 13:11:36 Etiket: btt proje arge tubitak 

Bilgisayar Destekli Eğitim İçin Kullanılabilecek Faydalı Siteler
İnternet ve bilgisayar ağlarının köylere kadar uzanması, bilginin her herde ve her an öğretmen ve öğrencilerin emrine sunulması anlamına gelmektedir. İnternet dünyasında bilgisayar destekli eğitim için kullanabileceğiniz birçok faydalı site bulunmaktadır. Bunlardan bazılarını listeleyelim.
Kategorisi: Fatih Eğitim Projesi 0 defa okundu
Tarih: 10.05.2019 11:05:42 Etiket: Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar 

Sanal Ortama Pardus 2009 Kurulumu
Pardus işletim sistemini, Vmware sanal ortamına kurulumunu yapacağız. Bu amaçla http://www.pardus.org.tr internet adresinden Pardus'un 2009 sürümüne ait iso dosyasını indirelim. Pardus?un ?kurulan? ve ?çalışan? olmak üzere iki versiyonu mevcuttur. Kurulan versiyonu, CD ile bilgisayara kurularak çalışan Pardus?u ifade eder.
Kategorisi: Pardus 2009 0 defa okundu
Tarih: 12.02.2018 08:02:52 Etiket: Tubitak Fatih Eğitim Projesi Anadolu Kaplanı Pardus Uzaktan Eğitim Sanal Sürücü Pardus 2009 Adım Adım Kurulum ISO dosyası