İçinde < monitör > bilgisi geçen 3 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
 
Bilişim Teknolojilerinin Temelleri Dersi İkinci Dönem Birinci Yazılı Çalışma Soruları
Bilişim teknolojilerinin temelleri dersi soruları nelerdir. Bilişim teknolojilerinin temelleri dersi açık uçlu sorular nelerdir.
Kategorisi: Donanım 7 defa okundu
Tarih: 26.02.2024 13:02:18 Etiket: yazıcı monitör projeksiyon klavye fare 

Seri Porttan Gelen Bilgiyi LCD Monitörde Görüntüleyen Arduino Devre Uygulaması
Seri port ile dış dünyadan devreye bilgi alınabileceğini daha önceki makalelerde anlatmıştık. Bu bilgiler değişik veri tiplerinde olmakta idi. Biz burada seri porttan gelen string bilgiyi LCD monitörde görüntülemeye çalışacağız. Alınan bilgiyi LCD monitörde değişik yöntemlerle görüntüleyebilir, animasyonlar uygulayabilirsiniz.
Kategorisi: Arduino 5 defa okundu
Tarih: 26.02.2022 12:02:23 Etiket: tinkercad devre simulasyonu kodlama arduino temel elektronik elektriksel terimler voltaj akım kısa devre sensörler Mikrodenetleyici mikroişlemci 

Seri Monitör Yardımıyla Girilen Değere Göre Ledi Yakma Uygulamasını TinkerCAD Platformunda Yapma
Bu Robotik Kodlama Projesi seri monitör yardımıyla kullanıcının belirttiği 4 ledden birini yakma işlemini TinkerCAD platformunda anlatmak için hazırlandı. Burada giriş işlemini uzaktan kumandayla, bluetooth ya da wifi modülünü kullanarak projenize işlevsellik kazandırabilirsiniz. Projeyi TinkerCAD ortamında yapacağımız için interneti olan bir bilgisayara ihtiyacımız olacaktır. Şimdi uygulamayı adım adım anlatalım.
Kategorisi: Arduino 5 defa okundu
Tarih: 8.12.2021 12:12:49 Etiket: tinkercad devre simulasyonu kodlama arduino temel elektronik elektriksel terimler voltaj akım kısa devre sensörler Mikrodenetleyici mikroişlemci