İçinde < web server > bilgisi geçen 3 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
 
Windows 10 Olan Bir Bilgisayarda Kişisel Bilgilerinizin Bulunduğu Bir Web Sitesini Yerel Ağınızda Yayınlayın
Aynı bina ya da aynı kampüs içinde yer alan bilgisayarların kendi aralarında iletişim kurmalarına yerel ağ denir. Yerel ağda IIS web sunucusu yardımıyla web sayfalarını yayınlayabilirsiniz. Bu uygulamada öğrenciye ait kişisel bilgileri içeren bir web sayfası oluşturalım. Oluşturulan bu web sayfasını yerel ağda yayınlayıp çalışmasını kontrol edelim. Uygulamaya ait işlemleri adım adım gerçekleştirelim.
Kategorisi: Windows Server 2022 14 defa okundu
Tarih: 2.03.2024 17:03:04 Etiket: sunucu işletim sistemi server 2022 iis web server 

Sunucu İşletim Sistemi Dersi İkinci Dönem Birinci Yazılı Çalışma Soruları
Sunucu İşletim Sistemi sınav soruları nelerdir. Sunucu İşletim Sistemi açık uçlu yazılı sınav soruları nelerdir. Sunucu işletim sisteme sınav sorularını bereden bulabilirim.
Kategorisi: Windows Server 2022 4 defa okundu
Tarih: 16.02.2024 15:02:59 Etiket: server 2022 active directory iis web server 

Web Sunucusu
Çalışma şekli bakımından iki tür web sayfası vardır. Birincisi sadece istemci tarafından yorumlanan sayfalar, ikincisi ise sunucu tarafından yorumlanan sayfalardır. İstemciden gelen taleplere cevap veren bilgisayarlara sunucu denir. Web Server(Web Sunucu) istemciden gelen bu talebe bağlı olarak sayfanın sunucu tarafından yorumlanıp yorumlanmayacağına karar vererek gerekli işlemleri yürütür. Günlük hayatta sürekli karşılaştığımız etkileşimli web sitelerinin arka planına bakıldığında sunucu ve derleyicilerden faydalandığı görülmektedir.
Kategorisi: Web Programlama 0 defa okundu
Tarih: 26.03.2019 15:03:52 Etiket: Yenilikçi Eğitim Eğitim Portalı Web Programlama Veri Tabanı Microsoft Access Sql Server Mobil Programlama Android Camtasia İndir Oyun İndir Kodlama Kodlama Nedir Robotik Kodlama