İçinde < c > bilgisi geçen 5 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
 
IIS İle Localhost Üzerinde Oluşturulan Bir Unity WEBGL Projesini Mamuel Olarak Başlatma ve Çalıştırma
Pek çok programcının Unity programında yazdığı WebGL projelerinde derleme işleminde karşılaştığı sorunlardan biri, düzenleyiciden ‘Build and Run’ komutunu verdikten sonra bunları yalnızca program içerisinde bir defaya mahsus sanal sunucuda yani localhost ile çalıştırabilmeleridir.
Kategorisi: Unity 24 defa okundu
Tarih: 26.04.2021 15:04:59 Etiket: unity webgl iis localhost port oyun c# animasyon project build build an run local computer 

Unity Programında Çalışma Zamanında Sunucuda İnternet Adresinden Resim Dosyasını Yükleme
Resim dosyalarını tasarım aşamasında sahneye eklediğiniz gibi çalışma zamanında da sahneye kodlar yardımıyla ekleyebilirsiniz. Bu uygulamamızda Unity programında internet adresinde yer alan bir resmi sahneye yükleme işlemini yapmaya çalışacağız.
Kategorisi: Unity 2 defa okundu
Tarih: 17.04.2021 10:04:08 Etiket: unity resource load image sprites animasyon c# game local computer www 

Unity Programında Çalışma Zamanında Byte Dizisi Halinde Resim Dosyasını Yükleme
Resim dosyalarını tasarım aşamasında sahneye eklediğiniz gibi çalışma zamanında da sahneye kodlar yardımıyla ekleyebilirsiniz. Bu uygulamamızda Unity programında yerl bilgisayarda bulunan bir resmi byte dizisi halinde sahneye yükleme işlemini yapmaya çalışacağız.
Kategorisi: Unity 1 defa okundu
Tarih: 16.04.2021 12:04:20 Etiket: unity resource load image sprites animasyon c# game local computer byte array 

Unity Programında Çalışma Zamanında Sunucuda Bulunan Klasörden Resim Dosyasını Yükleme
Resim dosyalarını tasarım aşamasında sahneye eklediğiniz gibi çalışma zamanında da sahneye kodlar yardımıyla ekleyebilirsiniz. Bu uygulamamızda Unity programında internet ortamında sunucuda yer alan bir resmi sahneye yükleme işlemini yapmaya çalışacağız.
Kategorisi: Unity 1 defa okundu
Tarih: 16.04.2021 12:04:42 Etiket: unity resource load image sprites animasyon c# game local computer 

Server 2008'de Shutdown Event Tracker (Bilgisayarı Kapat) Penceresini Kapatma
Server bilgisayarın kapatılması ya da yeniden başlatılması esnasında neden kapatılıp açıldığını rapor etmek amacıyla Shutdown Event Tracker uygulamasını çalıştırır. Bu uygulama sayesinde bilgisayarın neden kapatılıp açıldığı, kapatılma sebepleri açılan kutudan seçilir. Ancak bu ekran bazen çok can sıkıcı olabilir.
Kategorisi: Windows 2008 Server 15 defa okundu
Tarih: 31.01.2019 17:01:37 Etiket: Yenilikçi Eğitim Eğitim Portalı Web Programlama İş Güvenliği İşçi Sağlığı Asgari Ücret Ne Kadar Oyun İndir Camtasia İndir Server 2008 Görev Yöneticisi Gruop Policy Grup Yöneticisi Cisco Packet Tracer WordPress Php Server 2012 Visual Studio Pardus Anadolu Kaplanı