İçinde < gelişmiş arama > bilgisi geçen 4 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
 
Google Gelişmiş Arama Özelliğiyle Belirli Konularda Hazırlanmış Pdf Belge İndirme
Google arama motoru olarak hayatımızı kolaylaştırmaktadır. Ancak bazen o kadar fazla sonuç üretirki bu sonuçlar arasında istediğimiz arama işlemini gerçekleştirmeyebiliriz. Bu sorunu çözmek için google gelişmiş arama tekniklerini kullanabiliriz. Örneğin aile içi iletişim konusunda yayınlanmış sadece pdf dökümanlarını aramak isteyelim.
Kategorisi: İnternet 4 defa okundu
Tarih: 11.04.2022 13:04:24 Etiket: pdf gelişmiş arama google filetype 

Atanesa Nesne Ambarında İçerik Arama
Bu etkinlikte nesne ambarlarından Türkiye kaynaklı ilk nesne ambarı olan "ATANESA" nesne ambarında e-içerik arama ve bulma uygulaması yapılmıştır. Web tarayıcınızı (Internet Explorer, Mozzilla Firefox vb.) açıp, http://atanesa.atauni.edu.tr/ adresine girin. Ekrana aşağıdaki görüntü gelecektir.
Kategorisi: Fatih Eğitim Projesi 0 defa okundu
Tarih: 10.05.2019 11:05:31 Etiket: Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar 

Yahoo Arama Motorunda Dosya Uzantısına Göre Arama Yapma
Bu makalemizde Google arama motoru kullanılarak gösterilen uzantıya göre dosya arama uygulamasına benzer bir uygulamayı, Yahoo arama motorunun ?Gelişmiş Arama? sekmesiyle yapacağız. Ekrana gelen Yahoo arama motorunun ?Gelişmiş Arama? sekmesi, yukarıda gösterilen Google arama motorunun ?Gelişmiş Arama? sekmesiyle benzer özellikler içermektedir
Kategorisi: İletişim 0 defa okundu
Tarih: 25.11.2018 23:11:00 Etiket: Yahoo Arama Motoru Google Yandex Arama Motorları 

Google Arama Motorunda Gelişmiş Arama Yapma
Google arama motorunda aramayı özelleştirmek için "Gelişmiş Arama" da yapılabilir. Bu arama işleminin nasıl yapıldığını aşağıdaki adımları takip ederek öğrenebilirsiniz: Gelişmiş arama sayfasına ulaşmak için arama motorunun ana sayfasında bulunan gelişmiş arama sekmesine tıklayınız. Böylece aşağıdaki Google ?Gelişmiş Arama? sayfası ekrana gelecektir:
Kategorisi: İletişim 2 defa okundu
Tarih: 25.11.2018 23:11:35 Etiket: Google Yahoo Yenilikçi Eğitim Eğitim Portalı Web Programlama Search