İçinde < pdf > bilgisi geçen 26 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
1234
 
AR-GE Projesi Geliştirme
Ülkemizde yapılmakta olan AR-GE çalışma ve organizasyonları; Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA), Türkiye Atom Enerjisi Kurumu (TAEK) tarafından yürütülmektedir. Bu kuruluşlar AR-GE projelerinin finansal anlamda desteklenmesini de sağlamaktadırlar.
Kategorisi: Dijital Dönüşüm 4 defa okundu
Tarih: 1.11.2023 13:11:36 Etiket: btt proje arge tubitak 

Spire Kütüphanesini Kullanarak Word ve Pdf Belgesi Oluşturan c# Form Uygulaması
Masaüstü uygulamalarında projeden elde edilen sonuçların Word, Excel ya da Pdf olarak kaydedilmesi gerekebilir. Bu uygulamada önceden hazırlanmış bir Template kullanılarak form sayfasındaki bilgiler word ve pdf olarak kaydedilecektir.
Kategorisi: c# Desktop 0 defa okundu
Tarih: 10.04.2023 12:04:17 Etiket: spire word excel c# form template 

Varsayılan Yazıcıyı Kodlarla Düzenleyen c# Form Uygulaması
Birçok projede projeye ait çıktılar yazıcıdan alınmak istenmektedir. Bazen bu birden fazla yazıcı arasından sitediğiniz yazıcıyı seçmenizi gerektirebilir. Çıktı alırken bazı dökümanları nokta vuruşlu bazı dökümanları mürekkep püskürtmeli bazılarını da laser yazıcıdan almak isteyebilirsiniz. Her defasında yazıcıları seçmek yerine kodlarla varsayılan yazıcıyı ayarlayıp çiktıyı işligi yazıcıya gönderebilirsiniz. Hatta ağ üzerinde tanımlı bir yazıcıya da çıktı göndermeniz mümkün. Şimdi kodları düzenleyelim.
Kategorisi: c# Desktop 1 defa okundu
Tarih: 11.02.2023 11:02:32 Etiket: print setdefaultprinter form winspool  

Form Sayfasındaki Bilgileri Word ve PDF Belgesi Olarak Gösterme
Ofis programları içinde yer alan ve kelime işlemci programları arasında en popüler olan Word programı, bir çok ortam yardımıyla rahatlıkla çalıştırılabilir ve elde edilen bilgiler belge olarak saklanabilir. Bu uygulamamızda Spire kütüphanesini kullanarak Word belgesi oluşturacağız. Adı, Soyadı, Adresi, Açıklama bilgilerini Form sayfasında oluşturup elde edilen bilgileri Word belgesine aktaracağız.
Kategorisi: c# Desktop 0 defa okundu
Tarih: 8.11.2022 11:11:49 Etiket: c# word document write read 

Mobil Uygulama ile Kâğıtları PDF Dosyasına Dönüştürme
Cep telefonları ile çekilen resim ve belgeleri pdf olarak dönüştürebilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirmek için Adobe Scan ismli ücretsiz uygulamayı indirebilirsiniz. Bu uygulama ile belgelerinizi, resimlerinizi, kimlik belgesini ve daha birçok dökümanı pdf olarak kullanabilirsiniz. Bir bakıma cep telefonunuzu tarayıcı gibi kullanabilirsiniz.
Kategorisi: İnternet 1 defa okundu
Tarih: 11.04.2022 14:04:07 Etiket: pdf mobil adobe scan belge video resim kimlik 

Farklı Dosya Türleri Arasında Dönüşüm Yapma
Belge, ses, video, resim dosyaları web sayfalarında kullanılan elemanlardır. Her döküman türü web sayfalarında kullanılamamaktadır. Dosyaların farklı dosya türlerine dönüştürülmesi gerekir. Bunların herbiri için program kurulmasına gerek yoktur. Web2 araçları bu işlemleri çok kolay bir şekilde gerçekleştirir. Aşağıdaki web2 araçlarından faydalanabilirsiniz.
Kategorisi: İnternet 5 defa okundu
Tarih: 11.04.2022 14:04:26 Etiket: pdf resim video ses convert dönüştürme web2 

PDF Belgesine Açma Parolası Verme, Parolayı Kaldırma, PDF Düzenleme (Araya Boş Sayfa Ekleme, Başka PDF Belgesinden Sayfa Ekleme)
Pdf belgelerini koruyabilir, şifresi olan bir belgenin şifresini kaldırabilirsiniz. Ya da bir pdf belgesine başka pdf dosyasından sayfalar ekleyebilir, boş sayfa ekleyebilir, sayfalar üzerinde döndürme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik bu işlemleri yapmak için herhangi bir program kurmanıza gerek yoktur. Web2 araçları size yardımcı olacaktır.
Kategorisi: İnternet 3 defa okundu
Tarih: 11.04.2022 13:04:42 Etiket: pdf şifre koyma şifreyi kaldırma sayfa ekleme sayfayı düzenleme ilovepdf 

Pdf Belgelerine Filigran, Sayfa Numarası Ekleme ve Belgegi Döndürme
Pdf dosyalarını hazırladınız. Genellikle sayfa numalarını hep unuturuz. Ya da hazırlanan belgenin taslak belge, örnek belge, resmi olmayan belge olduğunu belirtmek için filigran eklemeyi unuttunuz. Belgeyi başka dosya türüne dönüştürüp işlemleri yapmak yerine web2 araçlarını kullanarak işlemleri tamamlayabilirsiniz. Ayrıca dosyadaki sayfaları yatay ya da düşey olarak düzenleyebilirsiniz.
Kategorisi: İnternet 2 defa okundu
Tarih: 11.04.2022 13:04:36 Etiket: pdf number filigran sayfa numarası rotate ilovepdf 

1234