İçinde < şifre koyma > bilgisi geçen 2 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
 
PDF Belgesine Açma Parolası Verme, Parolayı Kaldırma, PDF Düzenleme (Araya Boş Sayfa Ekleme, Başka PDF Belgesinden Sayfa Ekleme)
Pdf belgelerini koruyabilir, şifresi olan bir belgenin şifresini kaldırabilirsiniz. Ya da bir pdf belgesine başka pdf dosyasından sayfalar ekleyebilir, boş sayfa ekleyebilir, sayfalar üzerinde döndürme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik bu işlemleri yapmak için herhangi bir program kurmanıza gerek yoktur. Web2 araçları size yardımcı olacaktır.
Kategorisi: İnternet 3 defa okundu
Tarih: 11.04.2022 13:04:42 Etiket: pdf şifre koyma şifreyi kaldırma sayfa ekleme sayfayı düzenleme ilovepdf 

Unutulan Excel 2003 Vba Şifrelerini Sıfırlama
Excel programı ile yapılan profesyonel uygulamalarda kodların korunması, üçüncü şahıslar tarafından kullanılmasının engellenmesi, projenin dağıtılmasında kodların silinmesinin ya da değiştirilmesinin önlenmesi en önemli sorunlardan birini oluşturmaktadır. Programcı kodların korunması amacıyla VBA kısmında yazılan makrolar ve modüller için şifre koymaktadır.
Kategorisi: Microsoft Excel 18 defa okundu
Tarih: 27.05.2019 09:05:46 Etiket: Yenilikçi Eğitim Eğitim Portalı Web Programlama Veri Tabanı Microsoft Access Sql Server Mobil Programlama Android Camtasia İndir Oyun İndir Kodlama Kodlama Nedir Robotik Kodlama