İçinde < sayfa ekleme > bilgisi geçen 2 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
 
PDF Belgesine Açma Parolası Verme, Parolayı Kaldırma, PDF Düzenleme (Araya Boş Sayfa Ekleme, Başka PDF Belgesinden Sayfa Ekleme)
Pdf belgelerini koruyabilir, şifresi olan bir belgenin şifresini kaldırabilirsiniz. Ya da bir pdf belgesine başka pdf dosyasından sayfalar ekleyebilir, boş sayfa ekleyebilir, sayfalar üzerinde döndürme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik bu işlemleri yapmak için herhangi bir program kurmanıza gerek yoktur. Web2 araçları size yardımcı olacaktır.
Kategorisi: İnternet 4 defa okundu
Tarih: 11.04.2022 13:04:42 Etiket: pdf şifre koyma şifreyi kaldırma sayfa ekleme sayfayı düzenleme ilovepdf 

Microsoft Excel Programında Çalışma Kitabına Sayfa Ekleme
Yeni bir çalışma sayfası eklemek için mevcut bulunan çalışma sayfaları sekmesinin üstünde farenin sağ tuşu tıklanır. Açılan menüden ekle seçeneği seçilir. Açılan ekle penceresinden çalışma sayfası tıklanarak yeni bir çalışma sayfası eklenir. Ayrıca çalışma sayfası sekmesinin sonunda bulunan çalışma sayfası ekle simgesi (Shift+F11) tıklanarak da boş bir çalışma sayfası eklenebilir.
Kategorisi: Microsoft Excel 0 defa okundu
Tarih: 13.05.2019 09:05:22 Etiket: Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar