İçinde < linux > bilgisi geçen 22 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
123
 
ListActivty Sınıfını Kullanarak Dizi Elemanları ListView Nesnesinde Gösteren Android Java Uygulaması
ListActivity içerisinde ListView elemanı barındılan bir kütüphanedir. Bu kütüphane aracılığıyla Listview ile ilgili tüm işlemleri yapabilirsiniz. Bu uygulamada dizi elemanlarını göstermeye çalışacağız.
Kategorisi: Android 1 defa okundu
Tarih: 11.05.2023 17:05:37 Etiket: listactivity android 

AnyDesk Programıyla Cep Telefonu Görüntüsünü Bilgisayara Aktarma
TeamViewer benzeri bir uzaktan kontrol uygulaması olan AnyDesk ile bilgisayarınıza telefon veya tabletinizden bağlanabilir, bilgisayar üzerinde uzaktan kontrol sağlayabilirsiniz. Ofis çalışanları veya seyahat eden kişiler için ideal bir uygulama olan AnyDesk, hızlı bağlantı ve güvenli tasarımıyla her ay milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor.
Kategorisi: Android 2 defa okundu
Tarih: 16.03.2023 14:03:52 Etiket: anydesk remote desktop android windows linux mac 

Java Software Development Kit(JDK) Kurulumu
Mobil uygulama kavramı, taşınabilir cihazlar için kodlanmış yazılımlardır. Taşınabilir cihazlar veya mobil işletim sistemi kullanılan cihazlar denildiğinde ilk akla gelenler şunlardır:
Kategorisi: Java 2 defa okundu
Tarih: 31.08.2022 09:08:04 Etiket: programlama program mobil programlama java java kurulumu 

IDS ve IPS
Şekilde gösterilen bir Saldırı Algılama Sistemi (IDS), özel bir ağ aygıtı veya bir sunucu ya da güvenlik duvarındaki kötü amaçlı trafik arayan verileri bir kurallar veritabanına veya saldırı imzalarına karşı tarayan birkaç araçtan biridir. Bir eşleşme algılanırsa, IDS algılamayı günlüğe kaydeder ve ağ yöneticisi için bir uyarı oluşturur. Saldırı Tespit Sistemi bir eşleşme tespit ettiğinde harekete geçmez, bu nedenle saldırıların gerçekleşmesini engelleyemez. IDS'nin işi sadece algılamak, günlüğe kaydetmek ve rapor etmektir.
Kategorisi: Siber Güvenlik 0 defa okundu
Tarih: 20.09.2020 09:09:39 Etiket: Python Django Flutter Dart Xamarin Cross Software JQuery BootStrap Mantık Doğruluk Tablosu TYT AYT Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar 

Verilerinizi Kalıcı Olarak Silme
Bir dosyayı geri dönüşüm kutusuna veya çöp kutusuna taşıdığınızda ve kalıcı olarak sildiğinizde, dosyaya yalnızca işletim sisteminden erişilemez. Doğru adli araçlara (forensic tools) sahip herkes sabit diskte kalan bir manyetik iz nedeniyle dosyayı kurtarabilir.
Kategorisi: Siber Güvenlik 0 defa okundu
Tarih: 28.08.2020 15:08:43 Etiket: Python Django Flutter Dart Xamarin Cross Software JQuery BootStrap Mantık Doğruluk Tablosu TYT AYT Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar 

Android Studio Uygulamalarında Seçenek Listesi Barındıran Alert Dialog Kullanımı
Bu uygulamamızda seçenek düğmeleri yardımıyla kullanıcıdan bilgi almaya çalışacağız. Ancak bu işlemi yapmak için yine alert dialog kutusunu kullanacağız. Tasarım kısmını yapalım.
Kategorisi: Android 1 defa okundu
Tarih: 13.01.2020 22:01:28 Etiket: Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar 

Dart Programlama Dili Hakkında Temel Bilgiler
Dart, ilk kez Google tarafından geliştirilen ve daha sonraları Ecma tarafından standart haline getirilen açık kaynaklı bir programlama dilidir. Google desteklediği Flutter SDK sayesinde Dart dilini kullanarak artık hem iOS hem de Android uygulamalar geliştirebiliyorsunuz. Mobil uygulamaların dışında Dart programlama diliyle birlikte : web, sunucu ve IoT cihazlar için uygulamalar geliştirebilirsiniz.
Kategorisi: Android 2 defa okundu
Tarih: 27.11.2019 12:11:43 Etiket: Flutter Dart Xamarin Cross Software JQuery BootStrap Mantık Doğruluk Tablosu TYT AYT Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar 

Flutter Hakkında Temel Bilgiler
Flutter , Google tarafından geliştirilen açık kaynak kodlu bir mobil uygulama geliştirme SDK’sıdır. Android ve iOS için uygulama geliştirmek ve Google Fuchsia işletim sistemi için uygulama geliştirmek için kullanılır.
Kategorisi: Android 0 defa okundu
Tarih: 27.11.2019 12:11:17 Etiket: Flutter Dart Xamarin Cross Software JQuery BootStrap Mantık Doğruluk Tablosu TYT AYT Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar 

123