İçinde < remote desktop > bilgisi geçen 3 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
 
Sunucu İşletim Sistemi Dersi İkinci Dönem İkinci Yazılı Çalışma Soruları
Sunucu işletim sistemi dersi sınav soruları nelerdir. Sunucu işletim sistemi dersi açık uçlu sınav sorularnı nereden bulabilirim. Sunucu işletim sistemi dersi açık uçlu sınav sorularının cevapları nelerdir.
Kategorisi: Windows Server 2022 18 defa okundu
Tarih: 2.04.2024 14:04:40 Etiket: server 2022 file server mstsc 

AnyDesk Programıyla Cep Telefonu Görüntüsünü Bilgisayara Aktarma
TeamViewer benzeri bir uzaktan kontrol uygulaması olan AnyDesk ile bilgisayarınıza telefon veya tabletinizden bağlanabilir, bilgisayar üzerinde uzaktan kontrol sağlayabilirsiniz. Ofis çalışanları veya seyahat eden kişiler için ideal bir uygulama olan AnyDesk, hızlı bağlantı ve güvenli tasarımıyla her ay milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor.
Kategorisi: Android 3 defa okundu
Tarih: 16.03.2023 14:03:52 Etiket: anydesk remote desktop android windows linux mac 

Güvenlik İçin Remote Desktop (Uzak Masaüstü) Bağlantı Portunu Değiştirme
Sistem yöneticilerinin en çok kullandıkları protokollerden biri Remote Desktoptur. Bu bağlantı şekli ile sistem yöneticisi istediği yerden servera bağlanabilir. Ayrıca Terminal Server kurulumu yaparak sunucuyu belirlediği kullanıcılara açabilir. Bu işlemin gerçekleştirilebilmesi için 3389 nolu portu kullanıma açmak gerekir. Ancak bu port bilinen bir port olduğu için saldırılara açık hale gelebilirsiniz. İlgili portu değiştirmek için aşağıdaki adımları takip etmelisiniz.
Kategorisi: Windows 2008 Server 18 defa okundu
Tarih: 26.01.2019 00:01:40 Etiket: Yenilikçi Eğitim Eğitim Portalı Web Programlama İş Güvenliği İşçi Sağlığı Asgari Ücret Ne Kadar Oyun İndir Camtasia İndir Server 2008 Görev Yöneticisi Gruop Policy Grup Yöneticisi Cisco Packet Tracer WordPress Php