İçinde < setup > bilgisi geçen 13 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
12
 
Visual Studio 2022 Programında Setup Dosyası Oluşturma
Tüm uygulamaların paketlenip yayınlanması en önemli aşamayı oluşturur. Burada değişik uygulamalar kullanarak projenizi paketleyip yayınlayabilirsiniz. Biz Microsoft firmasının yayınladığı Installer paketini kullanacağız.
Kategorisi: c# Desktop 0 defa okundu
Tarih: 24.03.2023 12:03:40 Etiket: setup project 

Visual Studio 2022 Programında ClickOnce Kullanarak Setup Dosyası Oluşturma
Tüm platformlarda yazılan projelerin en önemli ayağını paketlenip yayınlanması oluşturur. Burada paketlenen projenin bilgisayara kurulmasının yanında yeni versiyonlarının olup olmadığı önem taşımaktadır. Güncelleme işlemleri programcının insiyatifine bırakılmıştır. İster güncelleme işlemini elle yapar isterse bu işlemi otomatik olarak gerçekleştirebilir. Her iki yönteminde kendine göre avantajları ve dezavantajları vardır. Biz burada Visual Studio ile birlikte sunulan ClickOnce yöntemini kullanarak projenin yeni versiyonlarını otomatik olarak test edip kurulmasını sağlayacağız.
Kategorisi: c# Desktop 0 defa okundu
Tarih: 19.03.2023 14:03:09 Etiket: clickonce setup  ftp 

Çalışan Projenin Yeni Sürümünü Kontrol Edip Kuran c# Form Uygulaması
Projelerin yayınlanması için setup olarak paketlenip kurulması gerekir. Ancak projelere yeni özellikler eklediğimizde her dafasında projenin kaldırılıp kurulması zaman kaybına yol açar. Halbuki bunu projenin başlangıcında kontrol edebilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirmek için projenin yeni versiyonlarının internet ortamında yayınlanması gerekir. Biz burada ücretsiz olarak somee.com sitesinden yararlanacağız. Projeyi oluşturalım. Aşağıdaki kodları yazalım.
Kategorisi: c# Desktop 0 defa okundu
Tarih: 24.12.2022 14:12:36 Etiket: setup project update project form project 

Visual Studio Installer Project Paketini Visual Studio 2022 Programına Ekleme
Yapılan projelerin en önemli aşamalarından biri de paketlenerek yayınlanmasıdır. Piyasada ücretli birçik üçüncü parti yazılım bulabilirsiniz. Visual Studio 2022 programında da projelerinizi setup yaparak dağıtabilirsiniz. Başlangıçta bu paket kurulu gelmemektedir. Aşağıdaki adreste yer alan programı indirip kurarak bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
Kategorisi: c# Desktop 0 defa okundu
Tarih: 24.12.2022 17:12:55 Etiket: setup installer visual studio 2022 

C# İle Windows Servis Geliştirme ve Setup Oluşturma
Windows servisleri kullanıcı arayüzü olmayan sistemimizde arka planda çalışan uygulamalardır. Windows açıldığında sistem tarafından çalıştırılan uygulamalar geliştirebilirsiniz. Bu uygulamamızda hem Windows Service yazacağız ham de setup oluşturup kurulumunu ve çalıştırılmasını gerçekleştireceğiz.
Kategorisi: c# Desktop 0 defa okundu
Tarih: 27.06.2020 11:06:02 Etiket: Python Django Flutter Dart Xamarin Cross Software JQuery BootStrap Mantık Doğruluk Tablosu TYT AYT Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar 

AliBaba Etkileşimli Tahta Güvenlik Programı
Bu program Fatih Projesi kapsamında tüm okullara gönderilen etkileşimli tahtaların Flash Bellek yardımı ile açılmasını sağlamaktadır. Program Karabağlar Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bilişim öğretmenleri tarafından tasarlanmıştır. Kurulum işlemleri yönetici makine ve terminal makineler olmak üzere iki setup dosyası ile yapılmaktadır. Kurulum işlemine ait işlemleri yapalım.
Kategorisi: Masaüstü Uygulamaları 5 defa okundu
Tarih: 20.06.2020 14:06:54 Etiket: Alibaba Etkileşimli Tahta Güvenlik Programı Fatih Eğitim Projesi Flash Bellek UsbKey UsbStor Güvenlik Eba Milli Eğitim Bakanlığı 

Main Fonksiyonunu Kullanarak Komut Satırında Hesaplama Yapan c# Console Uygulaması
Main fonksiyonu c# Console uygulamalarında ilk önce çalışan metottur. Bu metot başlangıç fonksiyonu olmasına rağmen işletim sistemi satırından değer alarak işlem yapılmasını sağlar. Özellikle setup dosyası oluşturma işlemlerinde gerekli kurulum parametrelerinin alınması için kullanılmaktadır.
Kategorisi: c# Desktop 0 defa okundu
Tarih: 7.12.2019 13:12:58 Etiket: Python Django Flutter Dart Xamarin Cross Software JQuery BootStrap Mantık Doğruluk Tablosu TYT AYT Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar 

C# Uygulamalarında App.Config Dosyasında ConnectionString Parametresini Şifreleme
Visual Studio uygulamalarında özellikle veri tabanı bağlantısı için connectionstring oluşturmanız gerekir. Ancak bu bilgiler veri tabanına ait bilgiler olduğu için program derlendiğinde kurulacak bilgisayarda bunların gizli kalması gerekir. App.config dosyası bu tip tanımlamalar için kullanılmaktadır. Ancak programın setup dosyasını oluşturduğunuzda app.config dosyasını da kopyalamanız gerekir. Kullanıcı herhangi bir editör yardımı ile bu dosyanın içeriğini görebilir. Bu uygulamamızda connectionstring satırının nasıl şifrelendiğini göreceğiz.
Kategorisi: c# Desktop 7 defa okundu
Tarih: 17.04.2019 13:04:55 Etiket: Yenilikçi Eğitim Eğitim Portalı Web Programlama Veri Tabanı Microsoft Access Sql Server Mobil Programlama Android Camtasia İndir Oyun İndir Kodlama Kodlama Nedir Robotik Kodlama 

12