İçinde < firebase > bilgisi geçen 2 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
 
FireBase Uzak Veri Tabanıyla Çalışmak
Uygulama marketinde en popüler uygulamalar genellikle paylaşımın çok kolay olduğu uygulamalardır. Mobil cihazlarda herhangi resim, yazı veya videoyu paylaşabilmenin en kolay yolu bunları bir sunucuya göndermek ve buradan diğer kullanıcıların almasını sağlamaktır.
Kategorisi: Android 0 defa okundu
Tarih: 31.03.2023 14:03:53 Etiket: firebase android 

Veri Tabanının Tanımı ve Veri Tabanına Geçmek İçin Sebepler
İçinde bulunan nesneleri vasıtasıyla çok büyük verileri saklayan ve bu verilerle işlem yapan bir platformdur. Database ortamındaki tablolara veriler, direk kendi içindeki çeşitli tools (araçlar) aracılığı ile işlenebildiği gibi yazılan arayüzlerle(interface) de işlenebilir. (Örnek: visual basic, asp, php vb. uygulamalarla geliştirilmiş arayüzler) Son yıllarda veri tabanları çok sayıda tabloların bir araya getirilmesi sonucu oluşturulmaktadır.
Kategorisi: Sql Server 2022 3 defa okundu
Tarih: 17.10.2020 16:10:26 Etiket: Yenilikçi Eğitim Eğitim Portalı Web Programlama İş Güvenliği İşçi Sağlığı Asgari Ücret Ne Kadar Oyun İndir Camtasia İndir Server 2008 Görev Yöneticisi Gruop Policy Grup Yöneticisi Cisco Packet Tracer WordPress Php Server 2012 Visual Studio Pardus Anadolu Kaplanı