İçinde < alertdialog > bilgisi geçen 9 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
12
 
QR Code/Kare Kod Okuyan Android Java Uygulaması
Neredeyse tüm ürünlerin tasnifinde qr code kullanılmaktadır. Hayatımızın her anında karşılaşabileceğimiz bu yapı hem güvenlik hem de tasnif için önem arzetmektedir. Bu uygulamada oluşturulan qr code resmini okuyup içindeki bilgiyi görüntüleyeceğiz.
Kategorisi: Android 16 defa okundu
Tarih: 28.05.2023 16:05:29 Etiket: camera qr code kare kod read android 

Ses Tanımlama İşlemini Yapan Android Java Uygulaması
Mobil uygulamalarda ses tanımlama işlemi yapılmaktadır. Mesajların yazılması, telefon numarasının aranması, hatta uygulamanın açılıp kapatılması ses tanımlamasıyla yapılmaktadır. Bu uygulamada söylenen kelimeleri listeleyip içlerinden istenilen birini seçip görüntüleme işlemini gerçekleştireceğiz.
Kategorisi: Android 2 defa okundu
Tarih: 28.05.2023 15:05:54 Etiket: mediarecorder android 

Programatik Olarak Menu Elemanlarını Oluşturan Android Java Uygulaması
Menü elemanları sayısı ve yapacağı görevler sabit ise dekleratif olarak menu oluşturabilirsiniz. Ancak menu elemanları ve yapacağı görevler değişiklik arzediyorsa ve sayısı belli değilse programatik olarak menü elemanlarını oluşturup görevlerini tanımlamanız gerekir.
Kategorisi: Android 1 defa okundu
Tarih: 6.05.2023 10:05:11 Etiket: programatik menu android 

Android Studio Programında DatePickerDialog Kullanımı
Uygulamalarda tarih seçimi işlemlerini kendiniz özelleştirip görüntüleyebilirsiniz. Böylece kullanıcı bir tuşa bastığında tarih seçimini yapabilir.
Kategorisi: Android 1 defa okundu
Tarih: 4.05.2023 13:05:59 Etiket: datepickerdialog android 

Alert Dialog Penceresiyle Mesaj Veren Android Java Uygulaması
Kullanıcıyı bilgilendirmek veya onaylama işlemini gerçekleştirmek amacıyla kullanılan Alert Dialog pencereleri hakkında kısa bir uygulama gerçekleştireceğiz.
Kategorisi: Android 4 defa okundu
Tarih: 7.04.2023 12:04:48 Etiket: alert dialog android 

Custom Alert Dialog Oluşturarak Kullanıcıdan Veri Alan Android Java Uygulaması
Alert Dialog pencereleri kullanıcıyı bilgilendirmek amacıyla kullanılan diyalog pencereleridir. Bu uygulamamızda kullanıcıdan AlertDialog kullanarak bilgi alacağız. Aldığımız bu bilgiyi ekranda görüntüleyeceğiz.alertdialog,
Kategorisi: Android 1 defa okundu
Tarih: 7.04.2023 12:04:42 Etiket: alertdialog custom android 

Android Studio Uygulamalarında Seçenek Listesi Barındıran Alert Dialog Kullanımı
Bu uygulamamızda seçenek düğmeleri yardımıyla kullanıcıdan bilgi almaya çalışacağız. Ancak bu işlemi yapmak için yine alert dialog kutusunu kullanacağız. Tasarım kısmını yapalım.
Kategorisi: Android 1 defa okundu
Tarih: 13.01.2020 22:01:28 Etiket: Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar 

Android Studio Uygulamalarında Alert Dialog Kutusuyla Kullanıcıdan Veri Alma
Alert dialog kutusunun çok zengin kullanım biçimi vardır. Bu uygulamada kullanıcıdan bilgiyi alert ile alacağız. Bu işlem için kendi tanımladığımız tasarım ekranını alert olarak kullanmaya çalışacağız.
Kategorisi: Android 0 defa okundu
Tarih: 13.01.2020 22:01:34 Etiket: Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar 

12