İçinde < Web Programlama > bilgisi geçen 5 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
 
Rastgele Üretilen Sayıyı WorkManager Sınıfında Bildirimle Gösteren Android Java Uygulaması
İşlem adımlarına göre bir WorkManager tanımlayarak Worker sınıfına rastgele bir sayı gönderiniz. Görev isteği için şu kısıtları tanımlayarak WorkManager ile her 15 dakikada periyodik görevler yapan uygulamayı yazınız:
Kategorisi: Android 18 defa okundu
Tarih: 31.05.2023 14:05:16 Etiket: workmanager android 

Belirtilen Aktiviteyi Bildirim Yardımıyla Açan Android Java Uygulaması
Bildirimler kullanıcının birçok şeyden haberdar olmasını sağlamak için kullanılır. Gelen email sayfasına gidip okuma, gelen mesajı okuma gibi birçok etkileşimde kullanılmaktadır. Bu işlemi yaparken hangi aktivitedeyse o aktiviteyi referans olarak açılan bir pencere oluşturulabilir. Şimdi bunu gerçekleştirelim.
Kategorisi: Android 14 defa okundu
Tarih: 2.05.2023 09:05:09 Etiket: notification regular activity android 

Notification Tanımlayarak Gelişmiş Özelliklerini Gösteren Android Java Uygulaması
Notification hem uygulamadaki yeniliklerin bildirilmesi hem de kullanıcıyla iletişimin kesilmemesi için kullanılan çok önemli bir özelliktir. Bu özelliğe ait gelişmiş tüm seçenekleri burada anlatmaya çalışacağız.
Kategorisi: Android 1 defa okundu
Tarih: 2.05.2023 09:05:27 Etiket: notification action sound android 

Notification Tanımlayarak Belirtilen Siteye Giden Android Java Uygulaması
Uygulamalar aktif olmasalar bile kullanıcıyla iletiişimi koparmamak için bildirimler yayınlarlar. Uygulama bu bildirimi zamanı geldiğinde kullanıcıya yansıtır. Bu uygulamada temel olarak bildirim tanımlayacağız. Ayrıca bildirime basıldığında verilen siteye gitmesini sağlayacağız.
Kategorisi: Android 3 defa okundu
Tarih: 9.05.2023 12:05:24 Etiket: notification android 

c# Windows Form MessageBox Kullanımı
C# MessageBox form uygulamalarında verilen mesajı veya yapılacak işlemin sonucuna ait bir ileti görüntüler. Bir altyazı, bir simge veya yardım düğmeleri gibi ek seçenekler eklemek için MessageBox denetimini de kullanabilirsiniz. Bu makalede, C# WinForms uygulamasında bir MessageBox'ın nasıl görüntüleneceğini ve kullanılacağını öğreneceksiniz. Ayrıca kod örneklerinde C# MessageBox sınıfını dinamik olarak nasıl kullanacağınızı öğreneceksiniz.
Kategorisi: c# Desktop 2 defa okundu
Tarih: 22.03.2020 16:03:29 Etiket: How to programmatically add controls to Windows forms at run time by using Visual C# Python Linq Django Flutter Dart Xamarin Cross Software JQuery BootStrap Mantık Doğruluk Tablosu TYT AYT Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar