İçinde < sound > bilgisi geçen 14 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
12
 
Ses Kontrolü Yapan Android Java Uygulaması
Ses dosyası, video dosyası, zil gibi birçok işlemler için hoperlör kullanılır. Hoperlör kullanılarak sesi ortamda dinleyebilirsiniz. Bu uygulamada sesi kontrol etme işlemini gerçekleştireceğiz.
Kategorisi: Android 2 defa okundu
Tarih: 4.06.2023 15:06:03 Etiket: volume mute unmute android 

Notification Tanımlayarak Gelişmiş Özelliklerini Gösteren Android Java Uygulaması
Notification hem uygulamadaki yeniliklerin bildirilmesi hem de kullanıcıyla iletişimin kesilmemesi için kullanılan çok önemli bir özelliktir. Bu özelliğe ait gelişmiş tüm seçenekleri burada anlatmaya çalışacağız.
Kategorisi: Android 1 defa okundu
Tarih: 2.05.2023 09:05:27 Etiket: notification action sound android 

Notification Tanımlayarak Belirtilen Siteye Giden Android Java Uygulaması
Uygulamalar aktif olmasalar bile kullanıcıyla iletiişimi koparmamak için bildirimler yayınlarlar. Uygulama bu bildirimi zamanı geldiğinde kullanıcıya yansıtır. Bu uygulamada temel olarak bildirim tanımlayacağız. Ayrıca bildirime basıldığında verilen siteye gitmesini sağlayacağız.
Kategorisi: Android 3 defa okundu
Tarih: 9.05.2023 12:05:24 Etiket: notification android 

Ses ve Video Dosyasını c# Windows Form Uygulamasında Oynatma
Burada, ses ve video dosyalarının yerel bir veritabanında nasıl saklanacağını ve nasıl geri yükleneceğini ve ardından Windows Media Player'da nasıl oynatılacağını açıklayacağım. Bir COM bileşeni, yani Windows'ta yerleşik medya oynatıcı kullandım. Aşağıdaki noktaları açıklayacağım:
Kategorisi: c# Desktop 1 defa okundu
Tarih: 5.02.2023 15:02:51 Etiket: windows media player video sound project 

Tetris Oyununu Javascript Dilini Kullanarak Web Sayfasında Kodlama15
Web sayfasında ses dosyası nasıl çalıştırılır. Ses dosyaları projeye nasıl eklenir. Ses dosyası nasıl çalar. Play komutu ne iş yapar. Stop komutu ne iş yapar. Pause komutu ne iş yapar. Mp3 uzantılı dosya hangi amaç için kullanılır.
Kategorisi: Jquery 5 defa okundu
Tarih: 25.05.2022 19:05:01 Etiket: web tasarım ve programlama oyun c# kodlama sınav test tyt ayt 

Tetris Oyununu c# Dilini Kullanarak Form Sayfasında Kodlama15
Form sayfasında ses dosyası nasıl çalıştırılır. Ses dosyaları projeye nasıl eklenir. Ses dosyası nasıl çalar. Play komutu ne iş yapar. Stop komutu ne iş yapar. Pause komutu ne iş yapar. Wav uzantılı dosya hangi amaç için kullanılır.
Kategorisi: c# Desktop 1 defa okundu
Tarih: 25.05.2022 18:05:15 Etiket: Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar 

Köstebek Oyununu C# Dilini Kullanarak Form Sayfasında Kodlama
Adım 3: Create a new project diyerek yeni bir proje oluşturunuz. Dil olarak c#, platform olarak Windows, ortam olarak Desktop seçiniz. Ekrana gelen şablonlardan Windows Forms App(.Net Framework) seçiniz.
Kategorisi: c# Desktop 10 defa okundu
Tarih: 18.11.2021 17:11:00 Etiket: nesne tabanlı programlama uygulamalar form c# ToolBox Properties Nesneler 

Unity Programında Tuğla Kırma Oyunu Yapıyoruz Materyalleri ve Projeyi Hazırlama
Öncelikle proje içinde kullanacağımız resimleri ayarlaamız gerekir. Resimleri kendiniz hazırlayabilir ya da internetten ücretsiz olanları indirip projenizde kullanabilirsiniz. Ben burada resimleri internetten almak istiyorum. Google Chrome tarayıcı programının arama ekranına brick breaker sprite deyip arama yaptıralım. Burada ücretli ya da ücretsiz birçok materyale ulaşabilirsiniz. Ben burada opengameart.com sitesindeki materyali kullanmak istiyorum.
Kategorisi: Unity 16 defa okundu
Tarih: 20.04.2024 10:04:57 Etiket: unity oyun c# animasyon 

12