İçinde < mute > bilgisi geçen 4 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
 
Ses Kontrolü Yapan Android Java Uygulaması
Ses dosyası, video dosyası, zil gibi birçok işlemler için hoperlör kullanılır. Hoperlör kullanılarak sesi ortamda dinleyebilirsiniz. Bu uygulamada sesi kontrol etme işlemini gerçekleştireceğiz.
Kategorisi: Android 2 defa okundu
Tarih: 4.06.2023 15:06:03 Etiket: volume mute unmute android 

Web Sayfalarında Bootstrap İle Kullanılan Renkler
Bootstrap varsayılan olarak en popüler renk dizisini sınıflar olarak tanımlamıştır. Bu renkleri ister arka plan isterse metin rengi olarak kullanabilirsiniz. Bununla birlikte kendinizde değişik renkler tanımlayıp kullanabilirsiniz.
Kategorisi: Web Programlama Araçları 0 defa okundu
Tarih: 25.09.2018 00:09:30 Etiket: Yenilikçi Eğitim Web Programlama Programlama Programlama Dersleri Bootstrap 

Web Sayfasına Video Ekleme
Bir web sayfasında istediğiniz herhangi bir video dosyasını görüntüleme işlemi, ses dosyası ekleme işlemi ile aynıdır. Mpeg, avi, mov, wmv, asf, flv web sayfalarında yaygın olarak kullanılan video dosyası türlerinin uzantılarından bazılarıdır. Bir görüntü dosyasına link vererek ilgili videonun çalışmasını sağlayabilirsiniz.
Kategorisi: Web Programlama 1 defa okundu
Tarih: 19.02.2019 13:02:21 Etiket: Yenilikçi Eğitim Eğitim Portalı Web Programlama Html Resim Ekleme Ses Ekleme Video Ekleme 

Web Sayfasına Ses Dosyası Ekleme
Html kodları ile hazırlamış olduğunuz sayfalara ses araçları ekleyerek sayfanızın daha çarpıcı olmasını sağlayabilirsiniz. Mp3, wav, aif, ra, mid yaygın olarak kullanılan ses dosyası türlerinin uzantılarından bazılarıdır. Ses dosyası web sayfasının daha çabuk açılmasını engelleyeceği için, gelişigüzel ses dosyalarını sayfanıza eklememeniz gerekir. Ses dosyalarını sayfanıza üç farklı şekilde ekleyebilirsiniz.
Kategorisi: Web Programlama 1 defa okundu
Tarih: 19.02.2019 13:02:10 Etiket: Yenilikçi Eğitim Eğitim Portalı Web Programlama Html Resim Ekleme Ses Ekleme Video Ekleme