İçinde < querystring > bilgisi geçen 8 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
 
Core Mvc Projesinde Kullanıcıdan Farklı Veri Alma Yöntemlerini Kullanarak Toplama İşlemini Gerçekleştirme
Core Mvc web uygulamalarında kullanıcıdan birden fazla yöntemle verileri alıp işleyebilirsiniz. Bu yöntemleri projedeki isteğinize göre seçip uygulayabilirsiniz. Ben bu yöntemlerin tamamını basit bir toplama işlemini gerçekleştirerek anlatmaya çalışacağım.
Kategorisi: c# Web 7 defa okundu
Tarih: 26.03.2024 14:03:33 Etiket: core mvc model binding post get controller 

Get Metoduyla Gönderilen Parametreleri Şifreleyen c# Asp.Net Uygulaması
Get metoduyla gönderilen parametreli değerleri şifreleyerek göndermek güvenlik açısından önemli bir zorunluluktur. Bu uygulaamda parametreler şifrelenerek gönderilmektedir.
Kategorisi: c# Web 2 defa okundu
Tarih: 2.05.2023 09:05:29 Etiket: get Encrypt Decrypt 

Tüm QueryString Değerlerini Almanın Yollarını Gösteren c# Asp.Net Uygulaması
QueryString tek tip bir veri parçasını url yapısında istemciden sunucuya gönderir. Gönderilen bu değerler anaktar:değer dizisi şeklinde gönderilir. Gönderilen bu değerleri bu dizi yapısıyla kontrol edebilirsiniz. Güvenlik olarak kullanıcı girişlerini ve başlık verilerini kodlayarak alıp çözmeyi unutmayınız.
Kategorisi: c# Web 1 defa okundu
Tarih: 2.05.2023 09:05:02 Etiket: querystring allkeys 

Get Metoduyla Tablodan Veri Çeken c# Web Uygulaması
Web sayfalarında veri tabanından bilgi çekmek için get ya da post metodu kullanılır. Bu uygulamada Uyeler tablosunda belirtilen koda ait bilgileri json yapısında web sayfasında göstermeye çalışacağız.
Kategorisi: c# Web 8 defa okundu
Tarih: 1.05.2023 13:05:33 Etiket: get post volley json 

CRUD İşlemlerinde Action OverLoading ve Route Attribute Kullanımı
Uygulamalarımızda Get, Post, Put ve Delete tanımlamarını yapmıştık. Ancak projemizde birden fazla Get ya da diğerlerini kullanabiliriz. Örneğin id değerine göre kullanıcıyı getiren bir metod yazmıştık. Ancak ben adına, soyadına, kullanıcı adına göre de bu metodu düzenlemek istediğimde her biri için ayrı ayrı tanımlamaya çalışırsam belli bir süre sonra proje içindeki metodlar karışacaktır. Bu işlemleri düzenlemek için aynı metodu overloading ile yapmaya çalışalım.
Kategorisi: c# Web 10 defa okundu
Tarih: 17.05.2021 18:05:50 Etiket: c# crud rest create update delete get put post 

SqlServer Veri Tabanında Tanımlı Tabloya Video Yükleme İşlemi
Video yükleme işlemleri web sayfalarının en zahmetli ve uzun süren uygulamalarını oluşturur. Bu uygulamamızda Sql Server veri tabanında hazırladığımız bir tabloya video nasıl yüklenir, onu incelemeye çalışacağız. Ancak tabloda videonun yolunu değil bizzat kendisini saklayacağız. Bu da veri tabanının şişmesine yol açacaktır. Bu yöntem genellikle videoyu paylaşmak istemeyenler için kullanılır.
Kategorisi: c# Web 23 defa okundu
Tarih: 1.11.2018 00:11:24 Etiket: Yenilikçi Eğitim Eğitim Portalı 

Veritabanında Birbirleriyle İlişkili Üç Tabloyu TreeNode Kullanarak Görüntüleyen Web Sayfasını Yapınız
TreeNode nesnesine ait çok güzel bir uygulama. Access veritabanında hazırlanan ve birbirleriyle ilişkili üç tabloyu TreeNode kullanarak listeleyelim. Ayrıca ScriptManager kullanarak sayfanın tekrar yüklenmesini önleyelim.
Kategorisi: c# Web 0 defa okundu
Tarih: 5.11.2018 22:11:54 Etiket: Yenilikçi Eğitim Eğitim Portalı Web Programlama Programlama Temelleri 

Asp.Net İle Request Url Bilgilerini Alma
Web sayfalarını dinamik olarak kullanmak için öncelikle tarayıcıda görüntülenen web adresinin program içerisinde işlenmesi gerekir. Sayfanıza hangi adresten bilgi geldiği, mevcut sayfanın adresinin ne olduğu, hangi porttan bağlanıldığı, hangi parametreler ile sayfanın çağrıldığı bu işlemlerden bazılarıdır. Asp.Net uygulamalarında bu işlemleri yapmak için Request nesnesi kullanılmaktadır.
Kategorisi: c# Web 2 defa okundu
Tarih: 30.04.2019 17:04:14 Etiket: Yenilikçi Eğitim Eğitim Portalı Web Programlama Veri Tabanı Microsoft Access Sql Server Mobil Programlama Android Camtasia İndir Oyun İndir Kodlama Kodlama Nedir Robotik Kodlama