İçinde < Encrypt > bilgisi geçen 7 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
 
Get Metoduyla Gönderilen Parametreleri Şifreleyen c# Asp.Net Uygulaması
Get metoduyla gönderilen parametreli değerleri şifreleyerek göndermek güvenlik açısından önemli bir zorunluluktur. Bu uygulaamda parametreler şifrelenerek gönderilmektedir.
Kategorisi: c# Web 1 defa okundu
Tarih: 2.05.2023 09:05:29 Etiket: get Encrypt Decrypt 

c# Form Sayfalarında Youtube Videolarını Oynatma
Günümüzde en çok kullanılan video platformlarından biri de Youtube kanalıdır. Bu kanalda istediğiniz konuya ait videoları bulabilirsiniz. Bu uygulamamızda c# form sayfasında youtube videolarını oynatmaya çalşacağız.
Kategorisi: c# Desktop 2 defa okundu
Tarih: 27.01.2023 16:01:59 Etiket: c# form youtube video 

CISCO Introduction to IoT Chapter 5 Quiz Soru ve Cevapları
Bir yerde veriler saklanıyor ve üzerinde işlemler yapılıyorsa orada mutlaka güvenlik kurallarına ihtiyaç vardır. Güvenlik kuralları uygulanırken şirketin yapısı ve kullanıcıların durumu dikkate alınmalıdır. Bu bölüme ait soru ve cevaplar aşağıdadır.
Kategorisi: Cisco 4 defa okundu
Tarih: 4.06.2021 16:06:10 Etiket: nesnelerin interneti cisco chapter quiz the Internet of Things sensor packet tracer 

Asp.Net Uygulamasında Parolayı Şifrelendirme ve Parolayı Çözümleme İşlemleri
Kullanıcının diğer kullanıcılardan güvenlik açısından en önemli dayanağı paroladır. Parolanın aynı zamanda veri tabanında da görünmemesi gerekir. Bu amaçla parolayı şifreleme ve şifreyi çözümleme işlemlerini yaparak parolayı güvenli hale getirebilirsiniz. Aşağıdaki kodları default.aspx dosyasına yazınız.
Kategorisi: c# Web 0 defa okundu
Tarih: 3.05.2020 18:05:37 Etiket: How to programmatically add controls to Windows forms at run time by using Visual C# Python Linq Django Flutter Dart Xamarin Cross Software JQuery BootStrap Mantık Doğruluk Tablosu TYT AYT Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar 

C# Uygulamalarında App.Config Dosyasında appSettings Parametresini Şifreleme
App.Config dosyası ile programda kullanılacak değişkenlerin ve bu değişkenlere ait değerlerin tanımlaması yapılabilir. Ayrıca programın çalışması için gerekli ortam ayarları yapılabilir. Ancak bu bilgilerin kurulacak bilgisayarda görülmesi ihtimali vardır. Bu uygulamamızda appSettings içinde tanımlı değişkenlere ait değerlerin nasıl şifrelendiğini göreceğiz.
Kategorisi: c# Desktop 0 defa okundu
Tarih: 17.04.2019 13:04:00 Etiket: Yenilikçi Eğitim Eğitim Portalı Web Programlama Veri Tabanı Microsoft Access Sql Server Mobil Programlama Android Camtasia İndir Oyun İndir Kodlama Kodlama Nedir Robotik Kodlama 

Web Sayfalarına Youtube Videolarını Ekleme
Youtube, günümüzde video ambarı olarak kullanılan bir platformdur. Bu platformu kullanan kişilerin sayısı gün geçtikçe artmaktadır. Gerek para kazandırması gerekse ünlü yapması gerekse sunucularının hızlı ve güvenli çalışması nedeniyle yediden yetmiş yediye tüm insanların mutlaka uğradığı bir yer haline gelmiştir.
Kategorisi: Html 19 defa okundu
Tarih: 18.02.2019 14:02:11 Etiket: Yenilikçi Eğitim Eğitim Portalı Web Programlama Veri Tabanı Microsoft Access Sql Server Mobil Programlama Android Camtasia İndir Oyun İndir Kodlama Kodlama Nedir Robotik Kodlama 

Windows Server 2008'de Şifre Kuralları ve Özellikleri
Sunucu işletim sistemlerini diğer işletim sistemlerinden ayıran en önemli özellik güvenliktir. Gerek kullanıcı gerekse grup bazlı olsun güvenlik işlemlerinin en önemli basamağını şifreleme mantığı sunucuların temel güvenlik aşamasını oluşturmaktadır. Server 2008 şifre belirlemede güvenlik açısından bazı kısıtlamalar getirmektedir. Bunları şöyle sıralayabiliriz.
Kategorisi: Windows 2008 Server 5 defa okundu
Tarih: 31.01.2019 17:01:09 Etiket: Yenilikçi Eğitim Eğitim Portalı Web Programlama İş Güvenliği İşçi Sağlığı Asgari Ücret Ne Kadar Oyun İndir Camtasia İndir Server 2008 Görev Yöneticisi Gruop Policy Grup Yöneticisi Cisco Packet Tracer WordPress Php Server 2012 Visual Studio Pardus Anadolu Kaplanı