İçinde < radyo frekansı > bilgisi geçen 3 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
 
Üretim ve Hizmet Süreçlerinde Dijital İzlenebilirlik Sistemleri
RFID; radyo frekansı etiketlerinden toplanan verilere dayalı olarak nesne parametrelerinin, konumlarının ve boyutlarının otomatik olarak tanımlanmasıdır. RFID teknolojisi yeni bir teknoloji değildir. İkinci Dünya Savaşı yıllarından beri var olan bir teknolojidir. Kullanım sıklığı günümüzde maliyetinin düşmesinden dolayı sıklaşmıştır.
Kategorisi: Dijital Dönüşüm 4 defa okundu
Tarih: 1.11.2023 13:11:15 Etiket: btt radyo frekansı bluetooth wifi 

İnternete Bağlanmak İçin Kullanılan Yöntemler
İnternete bağlanmak için modem, İnternet servis sağlayıcı (ISS), tarayıcı (web browser) ve kişisel bilgisayarı (veri iletişimi yapan cep telefonları, vb.) olan herkes bir ücret karşılığında çeşitli yollarla İnternete bağlanabilir. Bağlantı şeklini kullanıcının İnternete ne kadar sıklıkla bağlanacağı belirler.
Kategorisi: İnternet 0 defa okundu
Tarih: 14.05.2019 12:05:18 Etiket: Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar 

Bilgisayar Ağlarının Temel Bileşenleri
Bir bilgisayar ağı belli yazılım ve donanım bileşenlerinden oluşur. Bu temel bileşenlerin neler olacağını yapacağınız problem analizi, algoritma ve akış şeması ile tayin edebilirsiniz. Fizibilitesi yapılmamış olan bir ağ yapısı sürekli sorun çıkarabilir, yapanları da, kullananları da hayatlarından bezdirebilir. Zira bu ağ bileşenleri hem pahalı hem de kullanımı zordur. Bilgisayar ağı için kullanılan temel parçalar şunlardır.
Kategorisi: Bilgisayar Ağları 19 defa okundu
Tarih: 1.02.2019 14:02:46 Etiket: Yenilikçi Eğitim Eğitim Portalı Web Programlama İş Güvenliği İşçi Sağlığı Asgari Ücret Ne Kadar Oyun İndir Camtasia İndir Server 2008 Görev Yöneticisi Gruop Policy Grup Yöneticisi