İçinde < wifi > bilgisi geçen 10 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
12
 
Üretim ve Hizmet Süreçlerinde Dijital İzlenebilirlik Sistemleri
RFID; radyo frekansı etiketlerinden toplanan verilere dayalı olarak nesne parametrelerinin, konumlarının ve boyutlarının otomatik olarak tanımlanmasıdır. RFID teknolojisi yeni bir teknoloji değildir. İkinci Dünya Savaşı yıllarından beri var olan bir teknolojidir. Kullanım sıklığı günümüzde maliyetinin düşmesinden dolayı sıklaşmıştır.
Kategorisi: Dijital Dönüşüm 4 defa okundu
Tarih: 1.11.2023 13:11:15 Etiket: btt radyo frekansı bluetooth wifi 

Wifi Bağlantısını Kontrol Eden Android Java Uygulaması
Internet mobile uygulamaların vazgeçilmez elemanıdır. Internete bağlanmak için ya wifi ya da mobile ortam kullanılır. Bu uygulamada internet bağlantısını kontrol edip kapatıp açma işlemini gerçekleştireceğiz.
Kategorisi: Android 2 defa okundu
Tarih: 28.05.2023 17:05:18 Etiket: networkinfo connectivitymanager wifimanager android 

AsyncTask Metodunu Kullanarak İnternetten Müzik İndirip Çalan Android Java Uygulaması
Mobil uygulamalarda birden fazla işlem yapılması istendiğinde ya da internetten dosya, müzik, video, veri tabanı gibi boyutu büyük işlemleri gerçekleştirmek istediğimizde arka planda çalışan AsyncTask metodundan yararlanabiliriz. Bu uygulamada imnernetten müzik indirip çalma işlemini gerçekleştireceğiz.
Kategorisi: Android 3 defa okundu
Tarih: 9.04.2023 17:04:04 Etiket: android music dowload asynctask 

Yemek Siparişi Veren Form Sayfasını Code Sekmesini Kullanarak Android Studio Programında Yapma
Lokantalarda müşterilerin yemek siparişlerini mobil ortamda vermeleri en sık kullanılan uygulamalardandır. Bu uygulamada böyle bir yemek siparişi işlemini View tarafında Code sekmesi altında yapacağız.
Kategorisi: Android 4 defa okundu
Tarih: 14.03.2023 17:03:57 Etiket: android studio java 

Android Studio Programıyla Cep Telefonunu Kablosuz Olarak Eşleştirme
Android Studio programıyla yapılan uygulamaların görüntüsünün elde edilebilmesi için ya sanal bir emülatöre ya da canlı bir telefona ihtiyaç vardır. Bazı uygulamaların denenebilmesi için canlı telefonun olması gerekir. Telefonu titretme, sallama, numarayı arama, mesaj atma gibi işlemlerin yapılabilmesi için canlı bir telefona ihtiyaç vardır. Telefonunuzu emülatör olarak kullanmak istiyorsanız bu işlemi kablolu ya da kaplosuz yapabilirsiniz. Her defasında yanınızda kablonun taşınması, telefonun kablonun uzunluğu kadar yerde bulunması gibi sıkıntılar yüzünden Andorid Studio ile telefon arasındaki eşleştirme işleminin kablosuz yapılmasında fayda vardır.
Kategorisi: Android 3 defa okundu
Tarih: 16.03.2023 13:03:08 Etiket: mobil android studio eşleştirme pair device using wifi 

Wifi Şifre Kırma - Wifi Şifre Kırıcı
Wifi şifresi nedir. ADSL modem ne işe yarar. Şifre nasıl kırılır. Şifre nasıl sıfırlanır. Unutulan şifre nasıl öğrenilir, İnternete nasıl bağlanılır. Güvenlik için neler yapılmalıdır. Siber güvenlik nedir.
Kategorisi: Cisco 3 defa okundu
Tarih: 1.06.2022 14:06:11 Etiket: wifi şifre kırıcı şifre kırma wifi şifresini öğrenme adsl modem şifresini öğrenme telefondan wifi şifre kırma 

Arduino Kartla Led Yakma Uygulamasını Web Sayfasında Seri Port Yardımıyla Gerçekleştirme
Arduino programcılara etkileşimli bir ortam sunarak fiziksel cihazların kontrolünü sağlamaktadır. Bu işlemleri gerçekleştirirken az bir donanım bilgisiyle tüm fiziksel cihazlara ulaşma imkanı sağlamaktadır. Yazılım olarak c++ dilini kullanmakta ve programcıyı özgür bırakmaktadır. Port, bluetooth wifi modülü yardımıyla dış dünyadan yardım almaktadır. Bu uygulamamızda Arduino ile tasarlanan basit bir devrede Led yakma ve söndürme işlemini c# Web uygulamasıyla bilgisayardan erişmeye çalışacağız.
Kategorisi: c# Web 4 defa okundu
Tarih: 7.04.2022 11:04:41 Etiket: web tasarımı ve programlama uygulamalar web javascript ToolBox Properties Nesneler 

Arduino Devresini Windows Form Uygulaması ile Kontrol Etme
Arduino programcılara etkileşimli bir ortam sunarak fiziksel cihazların kontrolünü sağlamaktadır. Bu işlemleri gerçekleştiriken az bir donanım bilgisiyle tüm fiziksel cihazlara ulaşma imkanı sağlamaktadır. Yazılım olarak c++ dilini kullanmakta ve programcıyı özgür bırakmaktadır. Port, bluetooth wifi modülü yardımıyla dış dünyadan yardım almaktadır. Bu uygulamamızda Arduino ile tasarlanan basit bir devrede Led yakma ve söndürme işlemini c# Form uygulamasıyla bilgisayardan erişmeye çalışacağız.
Kategorisi: Arduino 25 defa okundu
Tarih: 28.03.2022 11:03:37 Etiket: tinkercad devre simulasyonu kodlama arduino temel elektronik elektriksel terimler voltaj akım kısa devre sensörler Mikrodenetleyici mikroişlemci 

12