İçinde < networkinfo > bilgisi geçen 6 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
 
Wifi Bağlantısını Kontrol Eden Android Java Uygulaması
Internet mobile uygulamaların vazgeçilmez elemanıdır. Internete bağlanmak için ya wifi ya da mobile ortam kullanılır. Bu uygulamada internet bağlantısını kontrol edip kapatıp açma işlemini gerçekleştireceğiz.
Kategorisi: Android 2 defa okundu
Tarih: 28.05.2023 17:05:18 Etiket: networkinfo connectivitymanager wifimanager android 

Ses Tanımlama İşlemini Yapan Android Java Uygulaması
Mobil uygulamalarda ses tanımlama işlemi yapılmaktadır. Mesajların yazılması, telefon numarasının aranması, hatta uygulamanın açılıp kapatılması ses tanımlamasıyla yapılmaktadır. Bu uygulamada söylenen kelimeleri listeleyip içlerinden istenilen birini seçip görüntüleme işlemini gerçekleştireceğiz.
Kategorisi: Android 2 defa okundu
Tarih: 28.05.2023 15:05:54 Etiket: mediarecorder android 

Splash, WebView, BroadCast Receiver, Style ToolBar, SwipeRefreshLayout Nesnelerini Kullanan Android Java Uygulaması
Çok komplike bir uygulamayla karşınızdayız. Uygulamanın içinde splash, webview, broadcast receiver, style toolbar ve swiperefreshlayout olacaktır.
Kategorisi: Android 1 defa okundu
Tarih: 28.04.2023 10:04:49 Etiket: splash webview broadcast receiver style toolbar swiperefreshlayout 

Web Uygulamalarında Bilgisayarın İnternete Bağlı Olup Olmadığını Kontrol Etme
Günümüzde internet baplantısı olmayan bilgisayar neredeyse yoktur. Ancak bu internetin her zaman bağlı olacağı anlamına gelmiyor. Yapacağınız uygulamalarda internet baplantısının olup olmadığını kontrol edip kullanıcıyı bilgilendirmeniz gerekir. Bu makalemizde web uygulamalarında internet bağlantısının olup olmadığını kontrol eden kodlara yer vereceğiz.
Kategorisi: c# Web 5 defa okundu
Tarih: 22.03.2022 17:03:22 Etiket: web tasarımı ve programlama uygulamalar web javascript ToolBox Properties Nesneler 

Unity Programında Local Ip Adresini ve Bilgisayar Adını, Modelini Bulma
Kullanıcıların hangi bilgisayardan oyuna bağlandığını öğrenmek isteyebilirsiniz. Bunun en önemli sebebi güvenlik olacaktır. Projenize boş bir nesne ekleyiniz. IpAddressCall isminde bir class oluşturunuz. Bu dosyanın içine aşağıdaki kodları yazınız.
Kategorisi: Unity 5 defa okundu
Tarih: 5.05.2021 17:05:36 Etiket: unity ip address ipv4 ipv6 animasyon oyun c# 

c# Console Uygulamalarında Ping Nasıl Kullanılır, Ping Atma
İster Web Sunucusu isterse herhangi bir yerel bilgisayar olsun, sistemin açık olup olmadığını kontrol etmek için en yaygın olarak kullanılan komut Ping komutudur. Bu komut yardımıyla sistemlerin faal olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.
Kategorisi: c# Desktop 14 defa okundu
Tarih: 14.06.2020 15:06:57 Etiket: sPython Django Flutter Dart Xamarin Cross Software JQuery BootStrap Mantık Doğruluk Tablosu TYT AYT Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar