İçinde < ip address > bilgisi geçen 3 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
 
Unity Programında External/Public Ip Adresini Bulma
Ip adreslerini bularak kullanıcıların hangi ülkeden bağlandığını bulabilir, kullanıcının hareketlerini kontrol edebilir, log dosyası oluşturabilirsiniz. Bu çalışmamızda kullanıcının bağlandığı sistemin external yani public ip adresini bulacağız. Yeni bir script dosyası oluşturalım ve aşağıdaki kodları yazalım.
Kategorisi: Unity 11 defa okundu
Tarih: 6.05.2021 10:05:18 Etiket: unity oyun c# animasyon external public ip address 

Unity Programında Local Ip Adresini ve Bilgisayar Adını, Modelini Bulma
Kullanıcıların hangi bilgisayardan oyuna bağlandığını öğrenmek isteyebilirsiniz. Bunun en önemli sebebi güvenlik olacaktır. Projenize boş bir nesne ekleyiniz. IpAddressCall isminde bir class oluşturunuz. Bu dosyanın içine aşağıdaki kodları yazınız.
Kategorisi: Unity 5 defa okundu
Tarih: 5.05.2021 17:05:36 Etiket: unity ip address ipv4 ipv6 animasyon oyun c# 

Local IP Adresini ve Bilgisayar Adını Bulan Vb.Net Uygulaması
Bilgisayarın dış dünyada kendini tanıtması için bilgisayar adı ve ip adresleri kullanılmaktadır. Tabii mac adresini de unutmamak lazım. Bu uygulamamızda Dns kütüphanesini kullanarak bilgisayar adını ve ipv6 adresini bulmaya çalışacağız.
Kategorisi: Vb.NET Desktop 0 defa okundu
Tarih: 12.06.2020 16:06:47 Etiket: sPython Django Flutter Dart Xamarin Cross Software JQuery BootStrap Mantık Doğruluk Tablosu TYT AYT Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama Word dersleri Excel dersleri Paket programlar Programlama Temelleri Algoritmalar