İçinde < bardak > bilgisi geçen 5 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
 
Bilgisayarlı Tasarım Uygulamaları Dersi Birinci Dönem İkinci Yazılı Çalışma Soruları
Bilgisayarlı Tasarım Uygulamaları Çalışma Soruları nelerdir. Bilgisayarlı Tasarım Uygulamaları Açık Uçlu Çalışma sorularını nereden bulabilirim. 3D tasarım programını nasıl kullanabiliriz.
Kategorisi: TinkerCAD 1 defa okundu
Tarih: 21.12.2023 09:12:25 Etiket: bilgisayarlı tasarım uygulamaları tinkercad 3d tasrım 

TinkerCad Platformunda 3 Boyutlu Bardak Tasarımı
TinkerCAD platformunda tasarımlarınıza yazı ve simgeler ekleyebilirsiniz. Bu uygulamamızda su bardağı yapımını göreceğiz. Bardağın gövdesine yazı ve simge ekleyeceğiz.
Kategorisi: TinkerCAD 7 defa okundu
Tarih: 4.12.2023 14:12:15 Etiket: tinkercad bardak tasarım 

İnsanın Günlük Su Tüketimini Sqlite Veritabanında Saklayan Android Java Uygulaması
Su insanlar için vazgeçilmez besin kaynağıdır. Su olmadan hayat olmaz. Bu uygulamada kişinin 1 bardak ve 1 şişe su içtiğine dair bilgileri tabloda saklayıp listeleyeceğiz.
Kategorisi: Android 1 defa okundu
Tarih: 13.05.2023 12:05:18 Etiket: water sqlite android 

Php Dilinde Değişkenler ve Kullanımı
Değişken, kabaca içi boş bir bardak gibi düşünülebilir. Bardak, içine su koyarsan suyu; civa koyarsan civayı tutmuş olur. Bardakta ne olduğu sorusuna içindekine göre farklı cevaplar verilir. Değişkenler, program içerisinde değer atanmak için kullanılan ifadelerdir. Bir karenin alanını hesaplatmada kullanılan ALAN, bir öğrencinin aldığı notları gösteren NOT, kişinin yaşadığı MEMLEKET birer değişken olarak tanımlanabilir. Her seferinde alan, not, memleket değişebilir.
Kategorisi: Php 0 defa okundu
Tarih: 12.04.2019 09:04:03 Etiket: Gmail Hesabı Gmail Hesabı Oluşturma Google App Inventor 2 Kodlama Robotik Kodlama Fatih Eğitim Projesi Oyun Kodlama Camtasia İndir Web Programlama Mobil Programlama 

Sanal Ortama Windows XP Kurulumu
Windows XP, Microsoft'un hem kişisel bilgisayarlar hem de sunucu sistemleri için ürettiği işletim sistemi ailesi Windows'un NT çekirdeği üzerinde yükselen altıncı ana sürümüdür. 25 Ekim 2001 tarihinde piyasaya sürülmüştür. XP adı experience (Türkçe: deneyim) kelimesinden gelir. Windows XP, daha önceki Windows sürümlerinden farklı olarak tamamen 32 bitlik Windows NT ve Windows 2000 çekirdekleri (kernel) üzerine kuruldu.
Kategorisi: Windows XP 0 defa okundu
Tarih: 3.10.2018 01:10:28 Etiket: Sanal Ortam Yenilikçi Eğitim Bilişim Teknolojilerinin Temelleri Programlama