İçinde < jQuery Recursive Fonksiyon > bilgisi geçen 3 makale bulundu. Şu anda 1. sayfadaki makaleler görüntüleniyor.
 
Gruplara ve Kullanıcılara Göre Bulut Sistemi Oluşturan Windows 10 Uygulaması
Bilgisayarlar arası dosya transferleri için ftp server kullanılmaktadır. Server işlemlerini gerçekleştirmek için sunucu kurulmasına gerek yoktur. IIS kurulu bir sistemde dosya transferlerini gerçekleştirebilirsiniz. Biz burada paylaşılan bir klasöre farklı gruplarda yer alan kullanıcıların nasıl ulaşacağını ve işlemleri tanımlanan haklara göre nasıl yapacaklarını göstereceğiz. Bu maaklede şunları öğreneceğiz.
Kategorisi: Windows 10 4 defa okundu
Tarih: 16.03.2024 10:03:27 Etiket: iis ftp admin cloud 

Kullanıcılara Özel Bulut Sistemi Oluşturan Windows 10 Uygulaması
Bilgisayarlar arası dosya transferleri için ftp server kullanılmaktadır. Server işlemlerini gerçekleştirmek için sunucu kurulmasına gerek yoktur. IIS kurulu bir sistemde dosya transferlerini gerçekleştirebilirsiniz. Biz burada kullanıcı adına özel alanlar oluşturarak kullanıcının dosyaları gönderip almalarını sağlayacağız. Bu makalede şunları öğreneceğiz.
Kategorisi: Windows 10 4 defa okundu
Tarih: 16.03.2024 10:03:11 Etiket: iis ftp server cloud 

Seçilen Dosyayı FTP Bilgilerine Göre Sunucuya Yükleme
FTP, dosya transfer protokolüdür. Sunucudan yerel makineye, yerel makineden sunucuya dosya transferi için kullanılır. Güvenli olması nedeniyle dosya transferinde tercih edilen protokollerdendir. Bu uygulamada web sayfası aracılığıyla seçilen dosyayı sunucuya aktarma işlemini gerçekleştireceğiz.
Kategorisi: c# Web 0 defa okundu
Tarih: 15.12.2018 04:12:03 Etiket: Yenilikçi Eğitim Eğitim Portalı Uzaktan Eğitim Web Programlama